EA Play'de Yeni Dragon Age Veya Mass Effect Olmayacak

Boşuna ümitlenmeyelim

Electronic Arts şemsiyesi altında birbirinden ünlü seriler mevcut, bu serilerden ne zaman yeni oyun duyurulsa haliyle çok büyük olay oluyor. Dragon Age ve Mass Effect de bunlardan ikisi.

Şu an yeni Dragon Age ve Mass Effect oyunlarının geliştirildiğini biliyoruz. Hatta Dragon Age 4 hakkında açıklanan bilgiler, Mass Effect'e göre çok daha fazla. Hal böyle olunca da her yeni büyük etkinlikte bu oyunlara dair yeni haberler, yeni bilgiler, hatta yeni videolar görmeyi bekliyor insan.

Ancak yılın en büyük EA etkinliği olan EA Play'de bu iki oyunu görmek isteyenler elleri boş dönecekler. BioWare konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

"Yeni Dragon Age ve Mass Effect oyunlarını yaratmak için çok sıkı çalışıyoruz ve bu yıl Star Wars: The Old Republic için de heyecan verici yeni şeyler gelecek. EA Play Live'da herhangi bir şey göstermeyecek olsak da, SWTOR canlı yayınımızı kaçırmayın"

Sonrasında yapılan yayında Star Wars: The Old Republic için Legacy of the Sith genişleme paketi duyuruldu zaten.

Bu iki oyunun EA Play'de olmayacak olması üzücü. Battlefield 2042'yi göreceğiz, Lost in Random'u göreceğiz, yeni Dead Space duyurusunu göreceğiz. Yanında belki bir iki de sürpriz olur.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum