EA Sports Oyunları Ignite İle Güçlenecek

Spor oyunları da yeni jenerasyona uyum sağlıyor

XBOX One lansmanıyla birlikte oyun severlerle tanıştırılan Ignite, EA Sports’un spor oyunlarında kullanacağı yeni oyun motoru olmayı üstleniyor! EA, Ignite sayesinde artık oyun içi görsellerin daha canlı olacağını, sporcuların ise düşünen ve gerçek insan fiziğine en yakın biçimde modelleneceğini söylüyor.

Yeni konsol jenerasyonuyla ilgili spor oyunları öksüz kaldı diyorduk ki, bomba güzel yerden patladı. İlk olarak NLF 25, FIFA 14, NBA Live 14 ve EA Sports UFC oyunlarında kullanılacak Ignite, 2013 bitmeden bizlerle buluşacak gibi görünüyor.

Atletlerin insani aksaklıklarını ve aynı koşullar altında farklı tepkiler vermesini oyun severlere en iyi şekilde yansıtmayı amaçlayan Ignite, Andrew Wilson’ın söylediğine göre oyunlara sadece büyük eğlence getirmekle kalmayıp bir de oyuncunun oyun içinde hissetmesini sağlayacak. Spor oyunlarının sadece arkadaşlar arasında bir çekişme heyecanından fazlası olduğunu kanıtlamak isteyen EA, fizik modellemelerine had safhada önem vermiş gibi görünüyor. Oyuncuların “skor yapma isteklerini” dahi ölçerek, heyecanlarına yenik düşerek hata yapmalarını sağlatabilecek yeni oyun motoru, şimdiden bizi yeni jenerasyonun henüz bizzat test edemediğimiz yenilikleri konusunda umutlandırıyor.

Berkan Cesur, tüm bu gelişmelere rağmen acaba yine stadyumdaki seyircilerin karton gibi gözüküp/gözükmeyeceğini merak ettiği diyarlardan bildirdi.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum