Eiyuden Chronicle, Steam’e Gelecek

“No exclusive agreement” diyorlar

Suikoden serisinin hayranları, orijinal ekibin elinden çıkacak yeni oyun Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes’un duyurulmasıyla birlikte çok sevinmiş, oyun için başlatılan Kickstarter kampanyasına yoğun bir destek göstermiş ve hedefe iki saat gibi kısa bir süre içerisinde ulaşılmasını sağlamışlardı. Kampanyada 2 Milyon $’ın üzerinde bir destek toplanması, geliştirici ekibin de elini oldukça rahatlamış durumda.

Oyunun PC versiyonuna ilişkin sorular üzerine yapımcı ekip oyunun Kickstarter sayfasında, “Eiyuden Chronicle, Steam’e gelecek. Diğer platformlara ilişkin açıklamayı da önümüzdeki dönemde yapacağız” şeklinde bir paylaşımda bulunuyor; Shenmue III örneğindeki gibi bir son dakika değişikliği, platforma özel çıkış anlaşması gibi bir durum olmayacağına ilişkin bir bilgiyi de ekliyorlar soru-cevap kısmına.

Açıklamada “Herhangi bir platformla, o platforma özel çıkış anlaşması içerisine girmeyeceğiz. Bu tür bir iş birliği talebinde bulunacak herhangi bir yayıncıyla anlaşmaya varmayacağız” deniliyor.

Yapımcı ekip bu açıklamalarıyla da bonusları toplar mı, ne dersiniz?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum