Empire of Sin'deki Suç Patronlarından Biri De John Romero'nun Büyük Ninesiymiş

Köklü bir aile

Romero Games şu aralar yeni bir suç oyunu üzerinde çalışıyor bildiğiniz üzere. Çoğu gerçek hayattaki kahramanlara dayanan, yeraltı dünyasının 14 farklı patronundan biri olarak 1920'lerin Chicago'suna gidecek ve sokaklardaki çete savaşlarında kendimize yer bulacağız.

Oyundaki 'patronlar' arasında dünyanın en ünlü suç liderlerinden biri olan Al Capone, İrlanda'nın ünlü gangsterlerinden, Johnny Torrio ve Al Capone'un ana rakibi olan Dean O'Banion, Harlem'de sayısız suç işleyen kumarbaz Stephanie St. Clair gibi isimler yer alıyor. Bu isimlerden biri de Elvira isminde bir kadın.

Oyunun yönetmeni Brenda Romero (kendisi aynı zamanda John Romero'nun eşidir), Elvira'yı şu sözlerle anlatmış: "Elvira 60, 70 yaşlarında bir kadın. Yaşından bahsetmeyi sevmiyor. Sonora, Meksika doğumlu, zamanında genelevler işletmiş ve koskoca bir imparatorluk kurmuş. Gerçek hayatta Arizona'ya kadar uzanmış ama ondan onu Chicago'ya getirecek kadar hoşlandığıma karar verdim. Ha bu arada, kendisi aynı zamanda John'un büyük ninesi olur."


John Romero ailesinin bir ferdini oyunda görmenin biraz tuhaf olduğunu söylüyor. Hele düşünsenize, bu öyle alelade bir oyun da değil, büyük nineniz zamanının önemli figürlerinden biriymiş ve kendisini dönemin ünlü suçlularıyla birlikte aynı oyunda patron olarak görüyorsunuz :)

Romero Games'in yeni strateji oyunu Empire of Sin, 2020'nin ilkbahar aylarında çıkacak.

Oyunun tanıtım metni şu şekilde:

Romero Games ve Paradox Interactive'in oyunu Empire of Sin ile oyuncular, içki yasağının olduğu 1920'ler Chicago'sunun, acımasız yeraltı suç dünyasının kalbine taşınıyor. Kalabalığın en tepesinde çıkmak için dalavere çevirmek, tatlı dil kullanmak ve korku salmak serbest. Bu karakter odaklı ve kara filmlerden esinlenilmiş oyun, oyuncuları debdebeli 20'lerin pırıltı ve cazibesinin tam ortasına bırakırken perde arkasındaki organize suçların zorlu ve tekinsiz yollarına da sokuyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum