Epic Games Store’a Özel İlk Oyun Hades, Aralık Ayında Steam’e Geliyor

Bakalım hangisinde daha çok ilgi çekiyormuş?

Aralık 2018’de Epic Games Store’un açılış duyurusu yapılmış, bu duyuruya bir de Supergiant Games’in Hades adlı yeni oyununun sadece burada satılacağı bilgisi eşlik etmişti. Böylece Epic Games sahalara ‘Epic Store’a özel oyunlar’ ile gireceğinin sinyalini de vermişti.

Supergiant’ın daha önceki oyunları Bastion, Transistor ve Pyre olumlu tepkiler almış; stüdyo, oyun severlerin güvendiği ve takip ettiği bir stüdyo haline gelmişti. Yeni oyunları da ilgi çekiyordu haliyle. Epic, bu oyunun kendi dijital mağazasında satışa sunulmasını sağlayıp ilk ciddi hamlesini yapmış oldu. Ama birkaç ay sonra bu sürenin sonu geliyor; Hades, Aralık ayında Steam’de de satışa sunulacak. Halen erken erişim aşamasında ve Steam’e çıktığı günlerde de bu durum değişmeyecek. Öte yandan yapımcılar 8 haftalık sürelerde büyük güncellemeler yapmayı, kısa aralıklarla da ufak tefek rötuşlarla ve yamalarla uğraşmayı planlıyor.


Supergiant, oyunun Steam erken erişim açıklamasında, “Hades’i baştan itibaren bir erken erişim oyunu olarak tasarladık. En öncelikli hedefimiz, toplulukla birlikte güzel bir işe imza atıp atamayacağımızı görmekti. Bizim tasarım, dünya yaratma, hikaye anlatma gibi değerlerimize sağdık ve geri dönüşlerle evrilen bir oyun. Steam’e erken erişim olarak çıkacak olsa da aslında oyunun ana yapısı büyük oranda tamamlanmış durumda” ifadelerini kullanıyor. Tam sürüme geçiş takvimi için ise 2020’nin ikinci yarısına işaret ediliyor.

Hades, 10 Aralık’ta Steam’de satışa sunuluyor. Dilerseniz ilgili sayfadan istek listenize ekleyebilirsiniz.

YORUMLAR
anonymous
23 Ağustos 2019 17:35

"Dilerseniz ilgili sayfadan istek listenize ekleyebilirsiniz."

Adamlar hem Epic'ten para aliyor, hem de olay yaratarak reklam yaratiyor. Bir tasla iki kus.

Parolamı Unuttum