Epic Games Store'da İnanılmaz İndirimler Başladı!

Kaçırılmayacak fiyatlar var!

Artık listelerimize Steam'in geleneksel indirim dönemlerine ek olarak Epic Games Store'un indirim dönemlerini de ekleyeceğiz gibi görünüyor. Epic Games Store az önce oyunların fiyatlarını güncelledi ve yeni fiyatlar gerçekten de inanılmaz derecede cazip görünüyor.

Daha bu sabah The Sinking City'nin ön sipariş fiyatının 209 liradan 99 liraya çekildiğini söylemiştim hatırlarsanız. İşte o fiyat şu an indirimli olarak sadece 39 lira! Evet evet, yanlış okumadınız, 39 lira.

Close to the Sun'ın fiyatı 89 liradan 29 liraya düşmüş. Control'ün ön sipariş fiyatı ise sadece 39 lira!

Vampire the Masquerade: Bloodlines 2'nin en üst versiyonun fiyatı da 129 liradan 69 liraya düşmüş durumda (standart paket ise yalnızca 32 lira).

Normalde çıkmış oyunların fiyatlarında indirimler olmasına alışığız ama ön siparişteki oyunların fiyatlarının bu derece düşmesi çok ilginç. Epic, indirimleri "₺79.99 veya üzeri her oyunda ₺60 indirim sunuyoruz" şeklinde tanıtıyor. Yine de belki ön sipariş fiyatlarında bir hata olmuştur diyerek elinizi çabuk tutmanızı ve bu fırsatı kaçırmamanızı öneririm.

Tüm indirimleri görmek istiyorsanız sizi şuradan Epic Games Store'un ana sayfasına alayım.

YORUMLAR
mserhatsari
18 Mayıs 2019 01:04

[Bu yorum kullanıcı tarafından silinmiştir]

Norrec_
17 Mayıs 2019 13:01

arkadaşlar sorun yok eğer aldığınız oyunlar fiyat politikası yüzünden iptal olursa zararınızı berkay dursun isimli epic çalışanı arkadaş karşılayacakmış :D: AD:DSAasd.aasd

Berkay Dursun
Norrec_
17 Mayıs 2019 18:37

Keşke şu ekran başında koltukta böyle kudururken ki yüz ifadeni görebilsem ya shfsggdsgd nasıl da çıldırıyor

Norrec_
Berkay Dursun
18 Mayıs 2019 15:55

ben niye çıldırıyım ki ben sağlam eğleniyorum sen çıldırıyorsun kuduruyorsun :D assasdasd


Hakuteiken
17 Mayıs 2019 12:18

Heavy Rain vs hep 40₺ mi kalacak yoksa indirimden sonra bitecek mi? Laptop antika, ona göre alayım fiyatlar yükselecekse.

sSnake
Hakuteiken
17 Mayıs 2019 13:58

Normalde her üç oyunun fiyatları dolar olarak da düşük. Heavy Rain ve Beyond: Two Souls 20$ Detroit ise 40$ ilk iki oyun Epic'in sunduğu 10$ indirimine tabi olmazken Detroit 80TL olarak geldiği için otomatikman 60TL indirimine dahil oluyor. Bu yüzden de diğer iki oyuna göre daha ucuz. Dolayısıyla ilk iki oyunun fiyatları standart ve kalıcı bu mantıkla. Ancak Detroit 13 Haziran'dan sonra 80TL olacak.


MAVİSAKAL
17 Mayıs 2019 11:29

İyi ki dün almışım. 32 TL çok iyi fiyattı doğrusu. :)

Hedysseus
17 Mayıs 2019 02:00

Bloodlines 2 kaldırılmış deniyor.

costumID_Twitt
16 Mayıs 2019 21:39

Control 100 tl den 40 tl ye düşmüş. Aslında 80 tl üzeri oyunlarda 60 tl indirim söz konusu.

DanteXE
16 Mayıs 2019 21:17

Oturun ağlayın şimdi koştura kpştura Vampire 2 alanlar. Biz şimdi almayacağız diyince bütün gün salakça konuşan biri vardı.

yusufulas
DanteXE
17 Mayıs 2019 02:09

O arkadaşı da seni de hatırlamıyorum ama Epic satıştan kaldırdı o nasıl olacak? :)

sSnake
yusufulas
17 Mayıs 2019 16:09

Şans verilmedi ki adamlara. Epic belki de bu yolda ilerlemek istiyordu ama bu kadar tepkiden sonra muhtemelen isteseler de vazgeçerler artık ya da uzun bir süre rafa kaldırırlar. Zaten son açıklamalarda artık yapımcıların istekleri doğrultusunda süreli exclusive sistemine dahil olabileceklerini söylediler. Halihazırdaki süreli exclusive sisteminde de yapımcıların zararsız bir şekilde maliyetleri karşılanıyordu. Bu haliyle, ileriki projelerine artı sağlıyordu. Sonuçta dolaylı da olsa geliştirici mali olarak kendisini garanti edebiliyordu. Bu da orta ve uzun vadede finansal olarak yeni projelere odaklanma gücü sağlıyordu. Kaldı ki birebir exclusive olayı olsa kreatif anlamda projeye daha fikir aşamasında özgür olur geliştiriciler. Elimizde patlar korkusuyla mali hesaplar yüzünden kısıtlamaya gideceklerine Kojima'nın Sony'ye gidip Death Stranding üzerinde kafası rahat bir şekilde, kısıtlanmadan oyun geliştirdiği gibi bir yol izleyebilirlerdi PC'de. MGSV hem konsollara hem de PC'ye çıkmıştı buna rağmen Kojima neden en başından multi-platform bir oyun yerine gidip Sony ile iş birliğine girmeyi tercih etti. PC satışları mı kötüydü? Tabi ki de hayır. Kickstart bile açsa belki milyar dolar toplardı, hele ki Konami dramasından sonra... Ama gel gör ki PC'de arık Epic'i bırak oyunun geliştiricileri bile hunharca yuhalanıp boykot ediliyor süreli exclusive yüzünden, böyle bir ortamda hangi geliştirici özgür iradesiyle kaygısız bir şekilde exclusive bir sürece girmek ister ki. Onun yerine her sene üzerinde az düşünülmüş seri bir şekilde klonlanan cafcaflı içi boş birbirinin klonu oyunlar atılır önümüze. Afiyet olsun.

yusufulas
yusufulas
17 Mayıs 2019 15:24

Şu son yazdıklarında bir itirazım yok zaten ama söylediklerinde benim gördüğüm eksik nokta Epic zaten piyasa kalitesinde var olacak oyunlardan bu olayı döndürüyor. O yüzden bu Exclusive mantığı senin söylediğin mantıkta bize bir katkı sunamıyor kötü olan bu zaten. Gelecekte bu mantıkta katkı sunar mı bilmiyorum ama şu an için gördüğüm tabloyu da onaylamıyorum. Sony gibi "Naughty Dog kalitesinde" oyunları yaptırıp Exclusive olacak sağlam olacak demiyor. Senin dediğin yere gelirsek hakkını veririm elbet. :)

sSnake
yusufulas
17 Mayıs 2019 14:57

İşin daha kötüsü, firmaların dijital oyun tarihinin en başından beridir exclusive mantığıyla oluşan rekabetleri sonucu sektörü ne kadar geliştirip çeşitlendirdiğini hatırlatırım. Bu düşünceyle kosolları da boykot ediyorsunuzdur, kolay gelsin. Şu kadarını söyleyeyim, Exclusive modeli günün birinde PC'de Naughty Dog işçilik kalitesinde oyunlar çıkarılmasına yeşil ışık yakacak olursa on parmakla desteklerim. Ben PC oyuncusuysam PC oyuncusuyumdur, Steam, Epic, Origin, Uplay veya bir başkasının değil. PC'yi bu mağazalardan ibaret saydığınız için sağlıklı düşünemiyorsunuz. Öncelikle ben PC oyuncusuyum diyebilseniz algınız için her şey çok daha güzel olacak. Steam'de oyunun sitem gereksinimleri farklı, Origin'de falan farklı değil. PC başlı başına tek platformdur "neden anlamak bu kadar zor geliyor"... Kaldı ki PC'de exclusive kosollardan çok daha başarılı bir uygulama olur. Çünkü donanım değiştirmeksizin en kötü bir mağaza uygulaması kurarak istediğin exclusive'e erişebilirsin. Konsolda olduğu gibi gidip binlerce TL bir başka sisteme para ödemeden çok kaliteli içeriklere erişebilme fırsatın olur.

yusufulas
yusufulas
17 Mayıs 2019 13:30

17 Mayıs 2019 12:55:54 Dert Cilent kurmak değil ki zaten Steam üzerinde satışa sunulan, sunulacak oyunları Exc. yapıp kendine bağlayıp zorunlu hale getirmesi neden anlamak bu kadar zor geliyor. (Belirli bir süre olması durmu değiştirmiyor.)

yusufulas
yusufulas
17 Mayıs 2019 13:26

İyi de ben Epic'in bu hareketi kötü falan demiyorum zaten daha önceki tepki çektiği hareketinin kötü olduğunu söylüyorum. Ki bu indirime kadar bekleyip hiç Exc. olayı ile girmemiş olsa şu an aynı fikirde olacaktık seninle. Yine de aynı fikirdeyiz aslında bir rekabet oluşturacaksa böyle oluştursun benim itirazım yok ki bu kısıma hiçte olmadı. Ama onlar girişi tepki çekecek bir hareketle yaptılar (senin tepkin olmaz benim olur). Drama yapanda yok bal gibi hala anlamak istemiyorsun işte. Ben de daha önce bu hareketin sonu iyi olursa neden olmasın diyordum ve bu durum şu an iyi ama yine de Exc. mantığı kötü bu değişmedi benim için. Hala ısrarla söylüyorum "senin açından" haksız olduğumu iddia ediyorsun ama ben kendi açımdan Epic'in Exc. oyun politikasının yanlış olduğunu söylememin "HAKSIZ" olduğunu düşünmüyorum ki. "Epic iyi şeyler yapmaz!" da demedim bu agresif tavrının kötü olduğunu söyledim daha önce. Bak çekilen oyun Paradoxla sınırlı kalmadı demek ki ya anlatamadıkları bir şey var ya da anlaşamadıkları, ayarlayamadıkları! Daha sistemlerini bile oturtamamışlar belli ki. Şimdi 3 oyun çekildi sadece deme zaten 10 oyun var toplamda satışta burada bir sorun görememeniz de garip değil mi?! Ortada kaybedilip kazanılacak bir tartışmada yok hala bir kazanç-kayıp muhabbeti dönüyorsun. İndirim olursa hepimiz kazanırız elbet ama bu adamların hala karşı çıkılan Exc. oyun anlayışının yanlış olduğunu doğrulamaz. Kimse zaten Epic indirim yaparsa hepimiz için kötü olur diye ortalıkta dolaşmadı sanırım.

sSnake
yusufulas
17 Mayıs 2019 13:02

Olay bakış açısı farklılığı değil, ortada kabak gibi olan gerçeği görmezden gelip mantığın yolunu fütursuzca reddetmeniz. Dolayısıyla farklı görüş edebiyatından yürüyüp drama çekmeyin üstünüze lütfen, rica ediyorum. Durum gayet basit, tartışmada haksız çıkınca mantığınızla hareket edip -ya evet öyle düşünmüştük ama şimdi güzel hamleler geldi ve neticede oyuncular kazandı, varsın biz tartışmada kaybedelim, olgunluğunu ve seviyesini gösteremiyorsunuz. Şaka olan bu tutumunuz.

sSnake
yusufulas
17 Mayıs 2019 12:55

"Origin kendi oyunlarına (bak kendi ürettiği oyunları) sadece tek bir yerden alma şartı koyuyor bunu bir yere kadar anlarım yine karşı olsam da."Bir ay önce başka birine benzer konuda Disqus üzerinden verdiğim cevap şöyle; "Kısacası bazı oyuncular neye tepki koyduklarının bile farkında değiller. Sözde Steam kullanım alışkanlıkları bozuldu diye atarlandıklarını öne sürüyorlar ama Origin gibi client'leri hatırlatınca da -e onlar kendi oyunlarını yayınlamak için kullanıyorlar diye savunmada bulunuyorlar. Oysa sonuç itibariyle o sürekli savundukları Steam kullanım alışkanlıklarına vurulan bir darbe olduğunu idrak edemiyorlar sanırım. Bu durumda ha Epic Store ha Origin ya da bir başkası, ne fark eder, neticede Steam dışında ek bir client kurmaya dair kullanıcı alışkanlığın değiştirilmiş bir kere."

yusufulas
yusufulas
17 Mayıs 2019 12:04

sSanke 17 Mayıs 2019 11:43:57Mesaj saati belirterek cevap vermek zorunda kalmak çok kötü!Bakış açısı farklı olunca başkasının düşüncesi şaka olarak algılanabilir tabii diyecek bir şey yok.

yusufulas
yusufulas
17 Mayıs 2019 12:01

sSnake "Haber duyurulduğunda cıkınız çıkmadı gizliden eksi basıyordunuz anca ama oyun geri çekilince meydanlara döndünüz." bu cünledeki gizli içeriği yanlış anladığımı mı söylüyorsun?Origin vs. örneklerini de aynı şekilde ben de defalarca cevaplamışımdır ama siz nasıl onları kabul etmeyip göz ardı ediyorsanız bize de o hakkı tanıyın bari. Origin kendi oyunlarına (bak kendi ürettiği oyunları) sadece tek bir yerden alma şartı koyuyor bunu bir yere kadar anlarım yine karşı olsam da. Uplay ise zaten Epic anlaşmasına kadar Steam ile devam ediyordu değil mi? Yani aslında olay Epic'in her yerde çıkabilecek oyunlara bir kısıtlama getirme çabasıyla patladı. Bu seni rahatsız etmiyor olabilir beni ediyor. Epic bu Exc. oyunları kendi yaptırmış olsa ve benden alınabilir dese yine bir mantık bulur senin gibi "ne var bunda" derdim. Ama benim açımdan öyle değil işte bu yüzden de ben tepki verirken sen güzel bulabilirsin. Ki Originde Access hesabım olmasa 10 oyunum Uplay'de de Steam üzerinden olsa da Uplay zorunluluğundan 20 oyunum olmasına rağmen Steamde 600 küsür oyuna sahibim. Uplay ve Origin kendi mantıkları ile haklı olsalar bile yine aynı şekilde zorunluluğu saçma buluyorum. Epici çinde kendi üretmediği oyunları bu şekilde para vererek vs. bağlaması benim hoşuma gitmiyor. Bir şey de itiraf etmiyorum. özellikle belirttiğim gibi "size göre yanılmış" ifadesi sizin fikrinize saygı duymamdan kullanıldı. Yoksa yanıldığımı ve Exc. tutumu hakkımda fikrimin yanlış olduğunu hala düşünmüyorum. :)

sSnake
yusufulas
17 Mayıs 2019 11:43

Sonraki yorumunu da şaka olarak algılıyorum, selametle.

sSnake
yusufulas
17 Mayıs 2019 11:38

Benim üslubumda kimseyi aşağılayıcı tutum yok, üstüne titizlikle bana sarf edilen hakaretlere ve imalara karşı çok seçici cümlelerle karşılık verdim. Ama hala da benim kütüphanem bozulmasın argümanı ile mi geliyorsunuz ciddi ciddi? Arkadaş sen değil misin Origin hesabı, Uplay hesabı olan? Ki EA oyunları da Origin exclusive'dir. Neden aynı kütüphanem bozulmasın hassasiyeti bu mağazalarda da geçerli olmadı. Şimdi gene ciddi ciddi en başından bu argümanla mı dönüş yapıyorsunuz? Pes vallahi başkada bir şey demiyorum... Diyeceğimizi ansiklopedi boyutunda defalarca dedik ve yersiz endişelerinizin mantığını çürüttük senin de burada "farklı düşünmüş ve size göre yanılmış olan insanlara" cümlenle itiraf ettiğin gibi. Ama gel gör ki kendi itirafınıza rağmen hala pes etmiyorsunuz.

yusufulas
yusufulas
17 Mayıs 2019 11:23

sSnake ayrıca Paradox'un oyunu çekmesi Epic'in oyunu çekmesi demektir. Demek ki o şartlar neyse bunları ya düzgün anlatamamışlar ya da o şartların devam etmesini sağlayamamışlar. Sonuçta oyun Epic üzerinden satıştan çekildi ki çekilme öncesi satın alanlara para iadesi yapıp oyunu geri alsalar alabilecekleri tepkileri düşünmek istemiyorum. Epic'in bu topa girmeyip size göre "Prestij" yapması bana göre sadece Steam karşısında mecburen takınması tavır olarak yansıyor.

yusufulas
yusufulas
17 Mayıs 2019 11:13

sSnake sana yanıt yazamıyorum kendime yazayım. :)Bir kere neden bu kadar öfkelisin ki sevindiğimi söylemedim o fiyatta gördüğüm halde Steam'de oyunumu iptal edip oyunu da almadım. Çok erken görmüştüm hem de. Çünkü oyunun Steam hesabımda olmasını istiyorum.Yukarıdaki eleştiri de senin eleştirinde düzgün eleştiriler değil. İnsanlar bazen bazı şeyleri düşünür (yanlış ya da doğru) bunun üzerinden konuşur ama kimse de o konuşmalara salakça vs. deme hakkına sahip olmaz. Tıpkı fiyat düşmeyip arttığında sana ya da DanteXE'e kimsenin "Mal gibi almadınız" deme hakkı olmadığı gibi. Ki Epic ilk Bloodlines 2 fiyatını Steam'e göre düzenlediğinide de durum çok farklı değildi.Hala anlamıyorsunuz ben ve benim fikrimde olan birçok insan Epic'in Exclusive mantığının yanlış olduğunu söyleyip karşı çıktık. Hala da karşı çıkıp yanlış olduğunu söylüyorum. Epic bekleyip bu indirim hamlesini direk yapmış olsa bu tepkileri almayacaktı kesin. Ama hala %30 pay vs. diye sayıp döküyorsunuz payı sanki sizden alıyorlar! Yıllardır ve hala Steam indirimlerinden oldukça uygun oyun alıyorsunuz ama Steam hesabında kendi oyunlarını görmek isteyenlere ve oyunların Exc. olmaması gerektiğini savunalara "Pislik, aptal" muamelesi yapıyorsunuz.Bir şey oldu diye döndüğüm veya kaçtığım bir meydan da yok. Dün gerçekten müsait değildim ve şimdi müsaidim uzun uzun dert anlatmaya. Anlayamadığım hakaret derecesinde bu kininiz neden kaynaklanıyor sizden farklı düşünmüş ve size göre yanılmış olan insanlara.Burada "Üzücü" olarak tanımlanabilecek tek durum sizin ki benim açımdan.

sSnake
yusufulas
17 Mayıs 2019 10:47

Oyunu Epic değil Paradox geri çekti mağazadan ta ki indirimler bitene yani 13 Haziran'a kadar. Kaldı ki Epic yapımcılara indirimlere rağmen tam ücret ödüyor hemde diğer mağazalar gibi -30 komisyon kesintisi olmadan. Paradox'un hıyarlığı tamamen. Uzun vadedeki satışları zarar görmesin diye düşünmüşler ama oyun en başından çok satacaksa uzun vadede edilecek hasılatı düşünmek de değişik bir kafa. Bütün bunlara artı olarak Epic yapımcıları indirimle ilgili bilgilendirmesine rağmen sonradan geri vites yaptı Paradox ve diğer iki bağımsız oyun. Ama ona üzülmem de böyle oyuncuları kazandıran fırsatların geri tepmesine sevinebiliyorsunuz ya helal olsun. Haber duyurulduğunda cıkınız çıkmadı gizliden eksi basıyordunuz anca ama oyun geri çekilince meydanlara döndünüz. Üzücü.


sSnake
DanteXE
16 Mayıs 2019 23:52

Sen Tuğbek'sin bahsettiğin çene yoran arkadaşta aztek'ti, ikimize dadanmıştı :)

Berkay Dursun
sSnake
16 Mayıs 2019 23:57

Çıldırıcam kim kim anlamıyorum ya jsdfjasdfDISQUS'I GERİ GETİRİN


skyfall
16 Mayıs 2019 20:37

Oha abi bunlar nasıl fiyat böyle? Rüya filan görmüyorum değil mi? Ön siparişte olan Bloodlines 2'nin fiyatına bak! Epic'in içinde ölücü bir Türk var diye, düşünmedim değil şimdi :D Steam'de bir şeyler yapsın artık, kuru kuruya rekabet olmuyor be

Niural
skyfall
16 Mayıs 2019 21:37

Şu an Bloodlines 2'nin sayfasına ulaşamıyorum. Bir deneyip tekrar geri dönüş yapar mısın bana? Sanırım oyunu kaldırmışlar millet almasın ucuza diye ya da hata var.

skyfall
Niural
16 Mayıs 2019 23:01

Bloodlines 2'yi kaldırmışlar. Bunun nedeni Paradox Interactive'in, Epic'in indirimlerine oyunu koymak istememesinden kaynaklanıyor. //www.resetera.com/threads/paradox-removed-vampire-the-masquerade-bloodlines-2-from-egs-until-the-end-of-epic-

yusufulas
Niural
16 Mayıs 2019 22:06

Bloodlines 2 komple kalkmış kesin farkına vardılar. Firma kaldırttı düzeltirler yakında fiyatı. :)

Decypher
Niural
16 Mayıs 2019 22:04

Diğer ülkelerde de sayfa 404 veriyor, Amerika mağazasında da bulamadım oyunu.


kirayHorda
16 Mayıs 2019 20:12

Ağbi steamde cs:go skinim var 30 levellik hesabım var epic tüm oyunları da 10 lira yapsa yine almam çünkü ben iflah olmam ağbi.

kiine
16 Mayıs 2019 19:50

İndirimler 13 Haziran 2019'a kadar sürecekmiş.

darkrockv7
16 Mayıs 2019 19:36

Division 2 ve Anno 1800 de indirimde ama nedense mağaza sayfasında gözükmüyor. Google'dan aratıp mağaza sayfasına girebiliyorsunuz sadece.

Ekrem
16 Mayıs 2019 19:18

Rekabet bize yarar diyoruk da bu kadarını beklemiyordum. 20 liraya ön sipariş nedir ya :D

Norrec_
16 Mayıs 2019 19:15

yok ben yüklemiyorum nedeni işin gerçeği hiçbir oyunu bana hitap etmiyor yoksa ucuza alın enayi bir epic gibi firma çıkmış ucuza oyun satıyorsa almak lazım :D

zikinu
Norrec_
17 Mayıs 2019 22:25

Gafa nerde? Gafa yok.


Berkay Dursun
Norrec_
16 Mayıs 2019 19:59

KUDURRRR SJDJSJDJJS


Berkay Dursun
Norrec_
16 Mayıs 2019 19:59

[Bu yorum kullanıcı tarafından silinmiştir]

Norrec_
Berkay Dursun
17 Mayıs 2019 12:59

nededin de sildin sonradan epic genel müdürü :D


mserhatsari
16 Mayıs 2019 18:22

Quantic Dream oyunları da ön siparişe açılmış. Detroit 20 lira, Heavy Rain ve Beyond 40 lira.

Akcan
16 Mayıs 2019 18:21

detroit become human 20 lira ha98sh8da98hsdh89a

lastcaliente11
16 Mayıs 2019 18:20

Hep derdim bu epic fiyat indirimiyle gelmedikçe ne mücadele eder nede gözüme girer ve şuan gözüme girdiler ve bunun eleştirilecek bir tarafını göremiyorum gidip oyunlarımı alayım bari.

darkrockv7
16 Mayıs 2019 18:18

The Outer Worlds ön sipariş açılsa da onu da alsak :D

Ekrem
darkrockv7
17 Mayıs 2019 00:12

Cidden süper olur. Şuan en büyük beklentim o umarım indirimler bitmeden bir sürpriz yaparlar.

sSnake
Ekrem
17 Mayıs 2019 00:41

11 Haziranda E3 başlıyor belki o zaman açarlar satışı, takipte olmak lazım. İndirimler 13 Haziran'da bitiyor zaten.


cagans
16 Mayıs 2019 18:12

Epic gamesin steam gibi bir sepet sistemi yok mu yoksa ben mi bulamadım. Tek seferde 1den fazla oyun alamıyor muyuz?

Berkay Dursun
cagans
16 Mayıs 2019 20:27

SEPET YOK BİR KERE ABI EPICTE, STEAM ADAMDIR ÖLÜMÜNE STEAM !!11!!birbirAJJSJAKDLSL


darkrockv7
cagans
16 Mayıs 2019 19:31

//trello.com/b/GXLc34hk/epic-games-store-roadmapLaunchera yeni özellikler eklemek için roadmap yayınlamışlarlar. Gelir bir ara sepet sistemi de.


reccep
cagans
16 Mayıs 2019 18:20

Malesef daha o özellik gelmedi.

cagans
reccep
16 Mayıs 2019 18:28

Teşekkürler


reccep
16 Mayıs 2019 17:58

Detroit 20 lira.

Akcan
reccep
16 Mayıs 2019 18:22

yalnız ön sipariş verdik oyun çıkmıomuş misal vhas98dh89fa9h8sdh98a

skyfall
Akcan
16 Mayıs 2019 20:39

Düşünsene sadece oyunun resmini gönderiyorlarmış :D


Kutsikome
reccep
16 Mayıs 2019 18:18

İnanılmaz güzel fiyatlar var. Kesinlikle kaçırılmamalı. Ne kadar mağazaya özel indirimde oyun var ise topladım. Millet deli gibi qq çekmişti zamanında biraz olsun yumuşamıştır insanlar. Umarım Steam bu indirimlerin yapılan şeylerin altında kalmaz misli ile yanıt verir bu sayede biz son kullanıcılar olarak karlı çıkarız.

DanteXE
Kutsikome
16 Mayıs 2019 21:18

Ellerinde ne var ki indirim yapacak kwkdkwkd Nasıl altında kalmayacaklarsa


darkrockv7
reccep
16 Mayıs 2019 18:16

Dalga geçiyorsun zannettim, harbiden 20TL şu an. Şaka gibi fiyat.

reccep
darkrockv7
16 Mayıs 2019 18:22

Hahahaha :D Belki yükselebilir,sanmıyorum ama riske atmadım ben.Gerçi diğerleride indirimsiz 40 lira daha ne olsun.


starstruck616
16 Mayıs 2019 17:41

epic store çöktü galiba girilmiyo

sSnake
16 Mayıs 2019 17:38

Kudurun. Ve Epic sövenler yoğun ilgiyle Epic Store'u çökertir.

Berkay Dursun
sSnake
16 Mayıs 2019 18:52

Nasıl zevke geliyorum şu anda anlatamam ya jsjsjsjdjsKudurduklarını hayal ettikçe bahtiyar oluyorum azizim.

sSnake
Berkay Dursun
16 Mayıs 2019 23:59

Ben de yapamıyorum bana yorum yapanlara, ilginç cidden. Bence de bu yorum sistemi eğer mümkünse arka planda geliştirilmeye devam edilip sağ salim hazır oluncaya kadar da Disqus'ı entegre etseler iyi olurdu.

Berkay Dursun
Berkay Dursun
16 Mayıs 2019 20:02

@sSnake yorumuna cevap bile yazamıyorum şu anda o kadar kusurlu ki yorum sistemi.Resmen olayın hevesini kursağımda bırakıyor, rahat rahat giydiremiyorum boşlara ?Eyyy SetiMedia duy sesimizi, Disqus istiyoruz geri en azından yorum sistemi toplanana kadar.

sSnake
Berkay Dursun
16 Mayıs 2019 19:05

Yazık ki Disqus'ı erken kaybettik. Kimin kim olduğu belli değil, şimdi şöyle envai çeşit 'meme' paylaşmak vardı :)


MAVİSAKAL
16 Mayıs 2019 17:25

The Sinking City, Control ve Bloodlines 2'yi aldım. Gerçek indirim yapmış adamlar. Gaben bunun altında kalmazsın umarım. :)

reccep
16 Mayıs 2019 17:25

Maşallah.Nazar değmesin.

Norrec_
16 Mayıs 2019 17:24

berkay gelmiş adam geç bile kalmış epic nerde berkay orda adam aşkla şehvetle fanboy :D

Berkay Dursun
Norrec_
16 Mayıs 2019 17:38

Ağlama Melis

Norrec_
Berkay Dursun
16 Mayıs 2019 19:13

sen ağlama kızım benim.. :D


f.korkmazz94
16 Mayıs 2019 17:17

epic fiyatları böyle tutsun istediği kadar time exclusive alsın oyunları

Berkay Dursun
16 Mayıs 2019 17:17

İnşallah şu Epic’e karşı boş yapanlar 1 kuruş yararlanamaz şu indirimlerden. Haketmiyorsunuz, müstehak size.

Burak Güney
16 Mayıs 2019 17:12

Epic hater'ı arkadaşlara selam olsun. Rekabet her zaman iyidir dedik dinletemedik. Sakın almayın ama buradan o kadar laf ettiniz farklı launcher kuramam diye. Tasarruf edersiniz yanlışıkla :D

Berkay Dursun
Burak Güney
16 Mayıs 2019 17:15

Şu boş yapanların hepsini fişleyip, sitenin kenarına ibreti alem olsun diye asamıyor muyuz ya?

DanteXE
Berkay Dursun
16 Mayıs 2019 21:20

Disqus gitmemiş olsaydı teker teker arar bulurdum onları paso resim atardım yorumlara

Burak Güney
Berkay Dursun
16 Mayıs 2019 18:40

Herkes övüyor şimdi :D Zamanında 2-3 kişi az anlatmaya çalışmadık biz. Yahu adamlar ön siparişe indirim çekmiş daha ne.


Niural
16 Mayıs 2019 17:07

Kısıtlı bütçem var. Son tarih 13 haziran diyor. Ayrıca istisnasız bir oyunun fiyatı 80TL'den fazlaysa 60TL indirim diyor. E3'te kesin yeni oyunlar eklenir Epic Store'a. Yeni oyun duyurularını beklesem mi acaba? Bir yandan da oyun fiyatlarının bir gecede iki kat artmasına o kadar alıştık ki artık korkmuyor değilim geç kalırım diye. (Bu arada mesajlar düzenlenmiyor sonradan. Yöneticilere duyurulur.)

Aztek
16 Mayıs 2019 17:07

Control isimli Quantum Break re-skinine para verenlere akıl fikir diliyorum, hiç mi gördüğü fragmandan neyin geldiğini anlamaz bir insan topluluğu hahahah.

-12
YANITLA
Ekrem
Aztek
17 Mayıs 2019 17:44

Benim karın ağrısı lafım senin "analiz" yeteneğin yanında hafif kalıyor. Çıkmamış oyunada, alanlarada laf atan sensin. AAA oyunlar 300-400 tl bandından çıkıyor. Oyunun normal şartlarda bu fiyata düşmesi 2 yıl sürüyor. Quantum break ayarında bir oyun bile olsa verdiğin para 30-40 tl her türlü değer. Oyunu beğenmediysen alma olsun bitsin ama millete durduk yere laf atıyorsan demek ki bir karın ağrın var :) Not: Yorum sistemi sıkıntılı. En son mesaja cevap atılmıyor mecburen tekrar ilk mesaja yazıyorum :)


Ekrem
Aztek
16 Mayıs 2019 19:37

Hocam ne karın ağrınız varmış öyle. Sizde bu re-skin oyun yerine mide hapı alırsınız olur biter :)

Aztek
Ekrem
17 Mayıs 2019 16:55

1 mesajla karın ağrım olduğunu mu anladın, ellam ne zeki şeysin sen öyle. Çıkınca bu mesjaın altına gelip utanmadan yorum yapabileceksen yazmaya devam et. 70 ortalamayı zar zor geçen vasat bir oyun olacak, siz de hala nerden neyin çıkacağını anlayamayan ''oyuncular'' olarak sağılmaya devam edeceksiniz ;)


Niural
16 Mayıs 2019 17:02

[Bu yorum kullanıcı tarafından silinmiştir]

Maximen
16 Mayıs 2019 16:45

Epic adam gibi indirim yapamaz Türkiye'yi takmaz Steam ile aşık atamaz rakip olamaz diyenler şuan ne yapıyor? Hatta Oyungezer yazarları bile bu kervana katılmıştı alın size rekabet ortamı bu iş böyle yapılır...

Signalize
16 Mayıs 2019 16:43

Fiyatlandırma hatası değilse ve Epic Games fiyatları bu rakamlarda tutacaksa başımın üzerinde yeri var açıkcası. World War Z , Control ve Vampire Full Moon'u kaptım buradan.

MSelm
16 Mayıs 2019 16:37

Önce yerel fiyatlandırmada düzeltme, şimdi de bu indirim, helal olsun Epic, teşekkürler haksız çıkardığın için.

MSelm
MSelm
16 Mayıs 2019 16:41

Elim daha çıkmamış 3 oyuna gidiyo, aceleye gerek yok 13 Haziran'a kadar devam ediyormuş.


SKYXEM
16 Mayıs 2019 16:27

O indirimler ne ya ön sipariş indirimini ilk defa gordüm utanmasalar Detroite filan da indirim yapıcaklarmış

HakanYILDIZ
SKYXEM
16 Mayıs 2019 19:50

Utanmadılar hocam, utanmadılar... :D


ilke_kurtlutepe
16 Mayıs 2019 16:25

Vampire'a Steam'den 129 tl vermiştim, bir yandan 'iade edip buradan mı alsam acaba' diyorum ama Epic launcher'ın hala PC'imde açılmamasını hatırlıyorum.

sSnake
ilke_kurtlutepe
16 Mayıs 2019 17:34

Boşver alma.


Decypher
16 Mayıs 2019 16:16

Gözler Berkay'ı arıyordu :D

Berkay Dursun
Decypher
16 Mayıs 2019 17:14

Benim de gözlerim günlerce burda boş yapıp, şimdi ekran başında kuduranların yüz ifadesini arıyor ?

sSnake
Berkay Dursun
16 Mayıs 2019 17:31

hahaha aynen.


Çağlar Kaya
16 Mayıs 2019 16:15

control'ü kaptım valla benim 960m kart kaldırır mı emin olamasam da.

Aztek
Çağlar Kaya
16 Mayıs 2019 16:56

Quantum Break re-skini düşük hikayeli oyunun hayırlı olsun hocam.

Çağlar Kaya
Aztek
16 Mayıs 2019 17:25

quantum break'i de sevmiştim zaten, re-skin bile olsa üstüne hiçbirşey koymamış bile olsalar ki hiç sanmıyorum, 39 tl'ye her türlü değer.


osmanzi
16 Mayıs 2019 16:12

Valve'ın rekabete ihtiyacı vardı, çok iyi oldu. Darısı PS Store'un başına; ama Sony meydanı asla bırakmaz. :)

HakanYILDIZ
16 Mayıs 2019 16:08

Resmen 5 yıllık evliliğin sonunda başka birine aşık olmuş gibi hissediyorum. GEL BENİ AL EPIC. AL BENİ.(Site de güzel olmuş, Allah utandırmasın.)

Mr.S
16 Mayıs 2019 16:04

Oha diyorum!

mserhatsari
16 Mayıs 2019 16:00

Sale tarafında koyacakları farkı da görmüş olduk. Helal olsun. Bloodlines 2 instabuy.

Anravs
16 Mayıs 2019 15:58

Fazla ucuz. GabeN'a ihanet etmeli miyim?

Norrec_
16 Mayıs 2019 15:52

Steam indirimlerine saklıyorum paraları epic store dan oyun alamam çünkü önce epic store programını yüklemem lazım ama ben steam ile mutluyum :D

Çağlar Kaya
Norrec_
16 Mayıs 2019 16:15

bende de program yüklü değil site üzerinden aldım.


Decypher
Norrec_
16 Mayıs 2019 15:55

Bazı oyunların Steam'e geldiklerinde bile bu fiyatlara satılmayacaklarından emin gibiyim :)


Parolamı Unuttum