Epic Games'in Civ 6 Hediyesiyle Sıradaki Oyunlar Da Kesinleşti Diyebiliriz

Sızıntı doğruymuş diyebiliriz

Epic Games Store dün akşam yeni gizemli hediyesini açıkladı ama söylentileri takip edenlerdenseniz Civilization VI'nın verilmesi sizi pek de şaşırtmamıştır. Aslında düşününce Civilization VI gerçekten de büyük bir oyun ve GTA V'in ardından söz konusu sızıntı yaşanmasa bu haftanın ücretsiz oyunu olarak Civilization VI'yı görmek sanırım çok daha büyük bir heyecan yaratırdı. Bunun yerine "herhalde verecek ama dur bakalım" diyerek etkisi azaldı sanki.

Bu oyunun verilmesi kütüphanelerimize bir AAA oyun daha katmamızın yanı sıra, bahsettiğim o sızıntının da gerçek olduğuna dair önemli bir ipucu oldu.

Hatırlarsanız GTA V ile birlikte yukarıda gördüğünüz görsel ortaya çıkmıştı. Ama Epic Games Store'un GTA V'i verdiği zaten belli olmuştu, Mega İndirim boyunca her hafta gizemli bir oyun verileceği de Epic tarafından açıklanmıştı, o yüzden buna benzer bir görsel hazırlamak aslında çocuk oyuncağıydı. Benim bu görselin doğru olduğunu düşünme sebebim ise 3. ve 4. oyunların çok da yüksek kalibreli olmamasıydı aslında. Yani orada Borderlands The Handsome Collection yerine Borderlands 3 yazsa hayatta ciddiye almazdım ama bu haliyle inandırıcı bir çalışmaydı.

Civilization VI'nın doğru çıkması da artık bu görselin gerçek olduğunu düşündürüyor. Yani haftaya Borderlands The Handcome Collection (içinde Borderlands 2, Borderlands: The Pre-Sequel! ve bir sürü DLC mevcut, Steam'deki fiyatı 125 lira) ve sonraki hafta da Ark Survival Evolved (Steam fiyatı 77 lira) verilecek diyebiliriz. Ama yine de bir ters köşe ihtimaline de kapıyı açık bırakalım derim, Epic Games bu, ne yapacağı hiç belli olmaz.

YORUMLAR
emrahcey
24 Mayıs 2020 11:28

İnşallah ARK'ı vermezler, bıktım bu tür oyunlarda 4 duvar için saatlerce malzeme topla, ortada birşey yok, Senaryo desen var mı yok mu ? Belli değil...Senaryosu, doğru düzgün olanını görmedim.

Parolamı Unuttum