Epic Store’un Sıradaki Ücretsiz Oyunları Costume Quest 2 ve Layers of Fear 2

Cadılar Bayramı'na uygun tercihler olmuş

Epic Games Store’un ücretsiz oyunlar kampanyası bu hafta Amnesia: A Machine for Pigs ve daha önce de verilen Kingdom New Lands ile devam ederken önümüzdeki hafta da iki oyun verileceği açıklandı: Costume Quest 2 ve Layers of Fear 2.

İlk Costume Quest oyunu da daha önce Epic Store’un ücretsiz oyunlarından birisi olarak karşımıza çıkmıştı, şimdi sıra ikinci oyunda. Double Fine tarafından geliştirilen bu RYO serisinde, Cadılar Bayramını korumaya çalışıyoruz. Şirin bir grafik tarzı ve basit bir oynanışı var; sezona uygun bir oyun tercihi olmuş:

Layers of Fear 2 de Bloober Team’in gerilim oyunlarından birisi. Geçtiğimiz yıl çıkan oyun; ilki kadar olmasa da kendi çapında bir oyuncu kitlesine ulaşmayı başarmıştı. Nasıl bir oyundur merak ediyorsanız, incelememize de bir göz atabilirsiniz. Korku oyunlarından hoşlananlar için bir alternatif olabilir.

Epic Store, iki oyunu da Cadılar Bayramı konseptine uygun seçmiş; Cadılar Bayramı döneminde bu oyunlara eşlik edecek başka sürprizleri olacak mı bakalım.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum