Fall Guys, İlk 24 Saatte 1,5 Milyon Kişi Tarafından Oynandı

Acaba ne kadarı PS Plus abonesi?

Fall Guys: Ultimate Knockout, beta sürecinde ilgi çekmeyi başarmış, bunun üzerine ikinci bir beta düzenlenmişti. Görülen o ki, oyuna ilgi hız kesmeden devam ediyor, çıkışıyla birlikte önemli sayıda oyuncuyu kendine çekmeyi başarmış.

Oyunun çıkışının hemen ardından yapımcı ekip, yoğun bir trafik yaşandığını, bu nedenle ortaya çıkabilecek sunucu sorunları nedeniyle oyun severlerin hoşgörüsüne sığındıklarını belirtmişler ve oyunculardan olumsuz inceleme bombardımanına başlamadan önce bir miktar sabır göstermelerini rica etmişlerdi.

Oyunun Twitter hesabından yapılan paylaşımda, bu yoğun trafikten kastın ne olduğunu bir veri ile ortaya koymuşlar. Verilen bilgiye göre ilk 24 saatte 1,5 milyon oyuncu sayısına ulaşılmış. Ekip, oyun için ilk yamayı hazırlamakta olduklarını, geri dönüşlere kulak verdiklerini ve oyuncuların fikirlerini dikkate aldıklarını belirtiyor; kendilerini destekleyen herkese şükranlarını sunuyorlar.

PS Plus aboneleri için çıkış gününden itibaren bir ay süreyle ücretsiz olarak alma imkanı sunulması, Fall Guys’ın bu kadar yüksek oyuncu sayılarına ulaşmasında önemli bir etken olabilir. Ama yine de oyuna bir ilginin olduğu aşikar. Bu ilginin satışlara ne ölçüde yansıdığını da önümüzdeki aydan itibaren daha sağlıklı bir şekilde görebileceğiz. Bakalım bir “Fall Guys çılgınlığı”ndan bahsedilebilecek boyutlara ulaşacak mı bu süreç.

YORUMLAR
ugur_sezgun
6 Ağustos 2020 14:18

Ps+ 'ın büyük etkisi olduğunu düşünüyorum keza bende oyunu direkt indirdim verildiği gibi :) Henüz deneme fırsatım olmadı ama bugün-yarın bakmak istiyorum aşırı merak ediyorum :D

Parolamı Unuttum