Far Cry 6 Son Güncelleme Sonrası Nasıl Çalışır?

Vaas'ın deliliği sizi de delirtmesin diye çözüm burada

Far Cry serisini gereğinden fazla sevdiğim için Far Cry 6'nın genişleme paketlerini dört gözle bekliyordum. Halatım belimde, bıçağım elimde Vaas ile oynamanın hayallerini kuruyorken o büyük güncelleme geldi, hemen indirdim. Fakat o da ne?! Oyun kesinlikle açılmıyor! Ubisoft Connect ana ekranına geri atıyor. Forumlarda ilk günler araştırdığımda bir çözüm çıkmadı, benle aynı dertten mustarip çok sayıda oyuncu çözüm arıyordu. Nihayet çözümü yine bir forum mesajında buldum, Ubisoft yetkilileri bu sırada horoz dövüştürüyordu sanırım.

Çözüm gayet basit ve gözümüzün önünde saklıymış. Far Cry 6'nın yüklü olduğu klasöre girip "bin_plus" klasöründeki tüm dosyaları kopyalayıp, "bin" klasörüne yapıştırmak gerekiyor. Oyunu baştan yüklemek, dosyaları doğrulamak gibi epey zaman alıcı uğraşların ardından çözüm bulamadıysanız artık Vaas ile delirebilirsiniz. Forumlarda çalıştığı iddia edilen bir başka çözüm ise klavyeyi İngilizce olarak değiştirmekti ancak bu seçenek benim için başarılı olmadı. Bahsettiğim gerekli klasörün adresi de şöyle; "C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\games\Far Cry 6\bin_plus" tabii oyun sizde başka bir klasörde yüklüyse başını değiştirebilirsiniz. Hepinize iyi delirmeceler. 

YORUMLAR
cavegamer3530
24 Kasım 2021 10:54

Bende fat ps 4 te oynuyorum heralde oyun stabil çalışsın diye resolutionu kısmışlar ilk oynadığımda o kadar gözüme çarpmamıştı ama dün farkettim ağaçlar  bazı nesneler hafif blurry gözüküyor motion bluruda kapattım aynı ps 4 ayarlarınıda kontrol ettim 1080p de, safe modda bşlatıp çözünürlüğü tekrar seçtim  nafile diğer oyunlarda zaten sıkıntı yok buda beni bir sonuca ulaştırdı eski nesilde çalışsın diye kısmışlar çözünürlükten o kadar yerli yabancı inceleme okudum kimse bahsetmemiş bu durumdan :(

Parolamı Unuttum