Far Cry 6'nın Collector's Edition Versiyonunda Alev Silahı Bile Var

Tabii ki bir replika

Geçtiğimiz günlerde sızdırılan fakat dün düzenlenen Ubisoft Forward sunumunda ilk kez karşımıza çıkan Far Cry 6’nın özel versiyonu açıklandı. Ubisoft’un paylaştığı “Collector’s Edition” versiyonu, replika bir alev silahı ile birlikte geliyor.

PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X ve PC için satın alınabilecek bu özel versiyonun içerisinde artbook, çeşitli yapıştırmalar, özel üretim steelbook, anahtarlık ve oyunun geçtiği Yara bölgesinin haritası bulunuyor. Pakette bulunan Far Cry 6 Ultimate Pack ise Season Pass ve ekstra kozmetik içerikler ile birlikte geliyor.

Ubisoft, oyunun en az üç DLC’ye sahip olacağını da açıklamış durumda. Season Pass’e sahip olan kullanıcılar bu ekstra içeriklere herhangi bir ücret ödemeden sahip olabilecek. Bu arada Collector’s Edition içerisinde alev silahını kurmanızı sağlayacak bir kullanım kılavuzu da bulunacak.

Sadece Ubisoft Store üzerinden alınabilecek Collector’s Edition 199.99 dolara satışta. Günümüz kuruyla bu rakam yaklaşık 1373 TL ediyor. Aynı zamanda oyunun PC versiyonunun 269 TL’den başlayan ön sipariş fiyatına sahip olduğunu da belirtelim.

Oyun çıkış yapana kadar Far Cry açlığını dindirmek isteyenler için de Ubisoft Store’da ciddi indirimler olduğunu hatırlatmakta fayda var. Serinin diğer oyunlarında yüzde 85’e varan indirimler sizleri bekliyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum