FIFA 20 Demosu PC ve Konsollar İçin Yayınlandı

Bu sene neler değişmiş görmek isterseniz

FIFA 20'nin resmi çıkış tarihi 27 Eylül, yani oyunun çıkışına daha iki hafta var. Ancak Electronic Arts beklemek istemeyen ve oyunda kendilerini nelerin beklediğini görmek isteyen oyuncular için FIFA 20 demosu yayınladı.

PS4, Xbox One ve Origin üzerinden PC için yayınlanan demoda Amsterdam'da 3'e 3 Volta moduna katılabilir veya Chelsea, Dortmund, Liverpool, PSG, Real Madrid ve Tottenham takımları arasından seçim yaparak Şampiyonlar Ligi maçı oynayabilirsiniz.

Volta dediğimiz oyunun sokak futbolu modu ve bu modda 3'e 3, 4'e 4 ve 5'e 5 maçlar yapılabilecek. Maçlar ister standart, ister kalecisiz olarak oynanabilecek. Maçların yapıldığı sahalar arasında Tokyo'da bir çatı, Londra'da yeraltında bir kafes gibi değişik mekanlar bulunacak.


Demonun Şampiyonlar Ligi maçları ise Santiago Bernabéu, Tottenham Hotspur Stadium ve Stamford Bridge stadlarında oynanıyor.

Oyunun Champions veya Ultimate versiyonlarını satın aldıysanız oyunu oynamaya üç gün, Origin Access Premier abonesiyseniz dört gün önceden başlayabileceksiniz.

FIFA 20'de bizi ne gibi değişikliklerin beklediğini merak ediyorsanız da sizi aşağıdaki detaylı yazımıza alalım:

> Fifa 20'de Bizi Bekleyen Değişiklikler Neler?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum