Final Fantasy VII Remake 10 Nisan’a Ertelendi

Geç olsun, güç olmasın…

Final Fantasy VII Remake, büyük bir merakla beklenen yeniden yapımlardan. Hatta yeniden yapım meselesine farklı bir boyut kazandırması bekleniyor. Ama bu bekleyiş biraz daha uzayacak, normalde 3 Mart’ta çıkacak oyunun bir ay kadar ertelendiği duyuruldu.

Geliştirme ekibi adına oyunun yapımcısı Yoshinori Kitase imzalı olarak yapılan paylaşımda, pek çok kişinin oyunu dört gözle beklediğinin farkında oldukları ifade edilirken, ekibin vizyonuna ve oyunun hayranlarının beklentisini karşılayacak bir kaliteye sahip bir oyun çıkarabilmek adına oyunu 10 Nisan’a erteledikleri belirtiliyor.

Oyuna son rötuşları atabilmek adına birkaç haftalık bir ertelemeye ihtiyaç duyduklarını, bu gecikme için herkesten özür dilediklerini ekleyerek oyun severlere sabırlarından dolayı teşekkür ediliyor.

Uzun lafın kısası, erteleme gören oyunlar kervanına Final Fantasy VII Remake de katılmış oldu. Ne diyelim, geç olsun, güç olmasın.

YORUMLAR
Gilium
14 Ocak 2020 21:05

Bu haberi görünce aklına 'Acaba Ömer'in tepkisi buna ne olur?'sorusu gelen bir tek ben olamam

-Ö-
Gilium
16 Ocak 2020 11:27

Tamam ertelediniz, eyvallah katlanırız da gidip de Doom Eternal, Persona 5 Royal, Resident Evil 3 ve Cyberpunk 2077'nin tam ortasına girmek nedir? Bari 3 ay falan erteleyin de siz de rahatlayın biz de rahatlayalım :)


Parolamı Unuttum