Fortnite'a Gizemli Bir Küp Eklendi!

Endişe edilecek bir durum var.

Fortnite'ta yırtıklar kapanıp yavaş yavaş yok olurken yine bir şeyler ters gitti. Bu sefer kötü niyetli birileri yeryüzüne yırtığın içinden yıldırımlar düşürmeye başladı. Bunun ne anlama geldiği ise kısa bir süre sonra ortaya çıktı. Mor Küp geliyor!

Yırtığın içinden yere düşen yıldırımlar daha sonra dairesel olarak dağın tepesinde bulunan kaktüsleri yok etmeye başladı. Son kaktüs yok edildiğinde neler olacağını kimse tahmin edemiyordu haliyle.

Son kaktüsün yok olması ile birlikte ortaya bu yıldırımların oluşmasına neden olan devasa bir Mor Küp ortaya çıktı. Mor Küp'ün üzerinde çeşitli semboller bulunuyor. Küp, oyuncuların kalkanlarını doldurmasına olanak sağlıyor. Yanında durduğunuz süre boyunca saniyede 1 kalkanınız doluyor. Ayrıca Küp'ün yüzeyi trambolin etkisi yaratıyor.

Küp, harita üzerinde sabit bir şekilde beklemiyor. Her 1 saat 43 dakika'da bir adım yuvarlanıyor ve etrafına yıldırımlar saçıyor. Bu arada Küp'e ateş etmenizi pek tavsiye etmiyoruz. Çünkü, ateş eden kişiye büyük bir yıldırım yolluyor ve bu yıldırımla size hasar verip bir hayli uzağa fırlatıyor.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum