Game of Thrones 8. Sezon 6. Bölüm (Final) Fragmanı

Bir efsanenin sonuna geliyoruz

Ve beklenen an geldi çattı, Game of Thrones efsanesi artık sona eriyor. Dile kolay tam 8 sezondur birlikteyiz Game of Thrones'la ve gelecek hafta Pazartesi sabahı yayınlanacak olan bölümle diziye artık veda ediyoruz.

Bu sezonu kimileri çok beğendi, kimilerimizin beklentileri tam karşılanamadı. 6 bölüme sıkıştırılmaya çalışıldığı için her şey biraz fazla hızlı ilerledi ama tabii ki o konuda yapacak bir şey yok. Bakalım Game of Thrones'un final bölümü reyting rekorları kıracak mı?

Aşağıda dizinin 20 Mayıs 2019'da yayınlanacak final bölümünün fragmanını izleyebilirsiniz:

YORUMLAR
Rigbone
13 Mayıs 2019 14:19

Bu bölümün yanında 3. bölüm melek gibi kalır. En azından 3. bölümü heyecanla izlemiştim, bu bölümde ise bitse de kapatsam diye dakika saydım. Şu final bölümü de çıksın da got defterini kapatalım artık gına geldi.Dipnot: Bölümün en güzel olayı Tazı vs Dağ oldu. Tazı biraz saçmalasa da güzel dövüştü ben beğendim. Geri kalanı çöp, vakit kaybıydı.

sSnake
13 Mayıs 2019 13:23

Yazık ettiler diziye. Bu kadar derinlikli inşa edilen karakterler ve olaylar bu şekilde birer bölümde harcanmayı hak etmiyordu.

Kemal Karslı
13 Mayıs 2019 10:45

Reddit'te ki senaryo doğruymuş. Olay da George R.R Martin'de bitiyormuş demek ki adam diziyi bıraktı bırakalı adam gibi birşey yazamadı gerizekalı senaristler. 8 sezon yıllarca takip et seni bir şeye hazırlasınlar bu yıllar boyunca ve sonuç hüsran. Dizi daha ilk bölümün ilk sahnesi ile başlayan Ak gezenler arkı ya da Melisandre'nin önüne gelene sen Azor Ahai'sin diyip kurulan ark'lar bunun gibi yıllarca üstüne inşa ettikleri birçok şeyleri o kadar saçma sonlandırdılar ki. Hani tahta oturacak insanı da biliyorum şimdi millete spoiler olmasın ama ben okuduğumda daha da tilt olmuştum. Yazık ettiler ne diyelim.

Decypher
Kemal Karslı
13 Mayıs 2019 11:02

İleride "Lost'un mu, GoT'un mu son sezonu daha kötüydü" karşılaştırmaları yapılacak muhtemelen :)

Kemal Karslı
Decypher
13 Mayıs 2019 11:44

GoT Lost'u geçeli çok oldu. 7. sezondan belli ediyordu zaten ne kadar saçmalayabilicekleri. Ara ara da olsa ufak spoiler olabilir. Gerçi final bölümünün trailer'ının haberine de bölümü izlemeyen insanda bir zahmet girmesin. Ben yinede uyarıyım da yorumumu okumadan es geçebilirler.Zaten en gıcık olduğum kendi kurdukları evrende ki kendi kurallarına uymamaları. Örneğin 7. sezon da gerçekleşen bizim suicide squad ekibin sırf Cercei'yi savaşa ikna etmek için bir ölü yakalamaya gittikleri sahnede. Kilometlerce yol katediyorlar. En son ince buz tutmuş bir göletin her yerlerini ölüler çevreliyor (ki bu ölülerin yıllarca Westeros'a girememesinin tek sebebi duvar değil duvarın bittiği yerde deniz olması ve bunların suyu geçememesi) Orada Gendry'e (en hızlıları oymuş ne hızsa o) git duvara haber et diyorlar adam kilometlerce yolu koşarak gidiyor. Sonra oradan kuzgun salıyorlar o kuzgun gidiyor Dany'e haber ediyor. Sonra Dany kilometlerce öteden ejderha ile geliyor ve Knight King buna tek atıyor (sebepte geleceği görebiliyormuş kendi ölümünü nasıl görmediyse) cesedi göle düşen ejderhayı bütün ölüler zincirlerle yukarı çekiyor. Baba bu ışınlanma nedir hani ölüler suyu geçemiyordu gölün dibinde ki ejderhaya o zinciri nasıl bağladınız. Bunu söylediğinde de ejderhalara inanıyon da ölülerin gölden çıkardığınamı inanmıyorsun diyen tayfada var. Adamların yarattığı evrende ki tutarsızlıkları gören de olmuyor hala bu diziyi sevende var.Yani yukarda ki çok ufak bir örnek. Bunun gibi onlarca saçmaladıkları nokta var. Hani bu sezondan çok bir şey yazmak istemiyorum izlemeyene sıkıntı olmasın diye ama yıllarca kurulan iş böyle sonlanmamalıydı. Dany'nin yaptığına da mantık aramak hakikaten saçmalık.


Parolamı Unuttum