Game Pass Ocak 2022 Oyunlarının 2. Grubu Sızdı

Açıklanmasına saatler kala görsel geldi

Game Pass’e Ocak ayında eklenecek oyunların 2. grubu için resmi duyuru gelmese de bir sızıntı geldi; resmi sitede bu oyunlarla ilgili görselin paylaşıldığı fark edildi. Listede daha önceden bildiğimiz oyunlar vardı, bunların yanına da yine güzel oyunların eklendiğini gördük.

Rainbow Six Extraction’ın çıkış gününde Game Pass’te olacağını biliyorduk, şimdi bunun yanında Rainbow Six Siege Deluxe Edition’ın da geleceğini öğrendik. Nobody Saves the World ve Hitman Trilogy de daha önceden öğrendiğimiz oyunlardandı. Dannganronpa: Trigger Happy Havoc Anniversary Edition da bugün çıkış yapıp aynı anda Game Pass’e eklenmişti. Bunlara ilaveten Windjammers 2, Taikono Tatsujin The Drum Master! ve Pupperazzi’nin de bu ay Game Pass’e gelecek oyunlar arasında olduğu görülüyor. Listenin bana göre en güzel sürprizi ise, Death’s Door. Geçtiğimiz yılın en başarılı bağımsız yapımlarından olan Death’s Door’u henüz oynamamış olanlar için artık bir bahane kalmıyor :)

Game Pass Ocak oyunlarının 2. grubu için resmi duyurunun da bugün içerisinde gelmesi bekleniyor. Ama zaten sızıntının kaynağı da resmi site olduğu için, bu liste hakkında pek tereddüt kalmıyor.

Artık Hitman üçlemesini bir seferde aradan çıkarayım mı dersiniz, R6 Extraction veya R6 Siege ile takım tabanlı oyunlara mı çevirirsiniz yüzünüzü yoksa bağımsız oyunlar candır diyerek Death’s Door’u bağrınıza mı basarsınız bilemem. Ama bizleri yine güzel bir listenin beklediği ortada, darısı önümüzdeki ayların başına.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum