Ghostwire Tokyo’nun Eski Yönetmeni Ikumi Nakamura, Sony’ye Katılabilir

Olabilir mi böyle bir şey?

E3 2019’un en renkli karelerinden birisine imza atmış, gönlümüzde taht kurmayı başarmıştı Ikumi Nakamura. Ghostwire Tokyo’nun bir ölçüde onun renkli sunumu sayesinde pek çok kişinin radarına girmeyi başardığını söylemek mümkün. Ancak takip eden dönemde sürpriz bir şekilde projeden ve Tango Gameworks’ten ayrıldığını açıkladı.

Nakamura’nın sonraki durağı merak ediliyor. Son dönemdeki iddialar bu durağın Sony olacağı yönünde. PlayStation topluluğu böyle bir beklenti içerisinde olabilir, ama bu beklenti tabii ki tek başına bir anlam ifade etmiyor. Bununla birlikte azimli dostlarımız Twitter’da bu işin izini sürüp ilginç gördükleri bazı detaylar tespit etmişler.

Bunlardan ilki bir süre önce Sony Worldwide Studios’un yöneticisi olarak atanan Hermen Hulst’un Nakamura’nın hesabını takibe alması. Aslında bu da pek dikkat çekilecek veya Nakamura’nın Sony’ye katılacağına işaret edecek bir gelişme değil. Ama ikinci bir detay daha var. Nakamura, Sony Santa Monica ekibinden Ed Dearien’in doğum gününü kutluyor ve mesajında ‘Önümüzdeki ay tekrar görüşürüz!” diyor.

İşte bu iki detay PlayStation oyuncu topluluğu tarafından Nakamura’nın Sony saflarına katılabileceği şeklinde yorumlanmakta. Ne dersiniz, olur mu böyle bir şey?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum