God of War Hayranları, Cory Barlog’un Twitter Paylaşımının Şifrelerinin Peşinde

Ragnarok geliyor gelmesine de ne zaman?

God of War serisini yepyeni bir seviyeye taşıyan, sadece seri için değil genel olarak oyun dünyası için de yepyeni bir yol açan son God of War oyunu çıkalı 3 yıl oldu. Oyun çıktıktan hemen sonra başlayan devam oyunu söylentileri, geçtiğimiz yıl gelen God of War Ragnarok duyurusu ile artık resmi bir hal almıştı. Bir de duyuruda oyunun 2021’de geleceği belirtiliyordu ki, bu God of War hayranlarını coşturmaya yetmişti.

Lakin bugüne kadar bu yeni oyunla ilgili elle tutulur bir şeyler göremedik, elde avuçta sadece 1 görsel vardı, o kadar. Bu da haliyle oyunun ertelenmesi ihtimalinin çok kuvvetli olduğunu düşündürüyor. Şimdi ikinci bir görselimiz daha var; oyunun yönetmeni Cory Barlog, Twitter hesabında yeni bir görsel paylaştı; daha doğrusu hesabının üst görselini yeni bir God of War çizimiyle değiştirdi.

Yeni görsel gelir gelmez oyun severler de yeni bir maceraya giriştiler tabii, bu görseldeki şifreleri çözme macerası. Görselde şifre var mı yok mu bilemiyorum, ama tanıdık simalarla dolu olduğunu görüyoruz. Kratos, Atreus, Mimir, Freya, Baldur, Huldra kardeşler Brok ile Sindri ve oyundaki bir diğer ikili Magni ve Modi. Arka tarafta bir yılan gözü de görüyoruz sanki :)

Dikkatli Reddit kullanıcıları Freya’nın domuzu Hildisvíni’yi de görüvermiş arka planda. Pencereden görünen gizemli karakterin ise Thor olabileceğini tahmin ediyorlar. Son olarak, yine biraz ışık oyunuyla görselde bazı rünlerin bulunduğunu tespit etmişler, tahmin edilebileceği üzere bu rünlerin anlamı da “Ragnarok geliyor”.

Açıkçası, görsellerden bilgi avcılığı yapmak, şifreleri çözmeye çalışmak zevkli bir uğraş tabii, ama artık şu oyunla ilgili düzgün bir şeyler gösterilse hiç de fena olmaz. Önümüzdeki günlerde gelecek haberleri merakla bekliyoruz, çok yakından takipteyiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum