Gotham Knights'tan İlgi Çekici Detaylar Geldi

Yerel co-op seçeneği olmayacak.

Eminim pek çoğumuz uzun süredir yeni bir Batman oyunu bekliyoruz. Geçtiğimiz yıl tanıtılan Gotham Knights, bu açlığımızı Batman olmadan gidermeyi deneyecek. WB Games Montreal, oyun çıkış yapmadan önce yeni detaylar paylaşarak beklentileri dengeye sokmaya karar verdi.

Bu beklentilerden biri çapraz platform ya da yerel co-op desteği idi. Fakat yapılan açıklamaya göre maalesef her iki seçenek de oyunda olmayacak. Sıkça sorulan sorular kısmındaki “co-op modu sadece çevrimiçi olarak oynanabilecek” ifadesi dikkat çekiyor.

Oyunun çapraz platform desteği için ise şimdilik henüz herhangi bir girişim yok. Fakat bu cevapta kullanılan “şimdilik” kelimesinin altını kalın çizgilerle çekmek gerek. Eğer talep olursa WB Games Montreal ekibi bu destek üzerinde çalışmalara başlayabilir. Yine de şimdilik net bir girişim yok.

Bir diğer ilginç detay ise daha önce duyduğumuz “dört kişilik co-op” iddialarının camdan dışarı atılmış olması. Resmi siteye göre oyun sadece iki kişilik co-op moduna sahip olacak.

Bakalım Gotham Knights çıkış yapana kadar daha neler göreceğiz…

YORUMLAR
mokanalpa
13 Mayıs 2022 10:02

Bu oyunun özelliği ne ki ps store da standart sürüm 900 tl ismini hatırlayamadım fakat diğer sürümüde 1200 tl playstation türkiye buna birşey yapmalı.

allalla
13 Mayıs 2022 08:27

batman'siz batman gibi bir oyun!

Parolamı Unuttum