GoW: Fallen God Çizgi Romanı, Kratos'un İskandinavya'ya Varışını Anlatacak

Sorularımızın cevabı burada

2018 yılında çıkış yapan yeni God of War, alıştığımız nefret dolu Kratos’u bir kenara bırakarak yaptıklarından ve yaşadıklarından pişman olan bir Kratos ile tanıştırmıştı bizleri. Fakat hepimiz Kratos’a ne olduğunu merak eder hale gelmiştik. İşte bu merakımız, yeni çizgi roman serisi ile giderilecek.

Günümüzün nadir bağımsız çizgi roman dağıtıcılarından olan Dark Horse Comics tarafından basılacak God of War: Fallen God, bu yaz raflardaki yerini alacak. God of War 3 ve God of War arasındaki boşluğu dolduracağı açıklanan bu çizgi roman, daha önce de serinin hikayeleştirilmesinde yardımcı olan Chris Roberson tarafından yazılacak.

Kratos’un Zeus ve Athena’yı devirmesinin ardından yaşadığı “tecrit” dönemini konu alacak olan Fallen God, bizleri kahramanımızın kendisini attığı çöllerdeki yolculuğuna ortak edecek. Geriye kendisinden başka düşmanı kalmayan Kratos’un aklını kaybedişine ve delirişine tanık olacağız.

Çizgi romanın açıklamasına göre Kratos’un, İskandinavya topraklarında aşkı tekrar buluşuna da değinilecek. Eski hayatındaki her şeyi bir kenara bırakacak olan Savaş Tanrısı, yeni bulduğu aşk ile ilginç bir maceraya atılacak. Açıkçası bu maceraları ve hikayenin karanlık kalan yerlerini görme fikri şimdiden bizleri heyecanlandırdı. Siz neler düşünüyorsunuz?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum