Günün İndirim Tavsiyesi - A Hat in Time

Kim kaldı o eski tatlı 3D platform oyunlarından?

3D platform oyun sayısındaki düşüş gözle görülür şekilde. Türe olan ilginin azalmasından mıdır yoksa yeni gelen oyuncuların artık bu tarz oyunları sevmemesinden midir tartışılır ama son zamanlarda kaliteli 3D platform oyun denilince akla çok az sayıda isim geliyor. A Hat in Time da bunlardan biri.

Platform oyunundan istediklerimiz olan akıcı mı akıcı parkur kısımları, gezdikçe karşılaşacağınız gizli yerler falan layıkıyla görevini yerine getiriyor oyunumuz. Bu türü sevenler ya zaten oynamıştır, ya da indirip oynayacak vakit bulamamıştır. Ama bu türden uzak olanların bile bakmasını sağlayacak bir şey daha var A Hat in Time’da. O da oyunun tatlılığı (What?).

Evet, tatlılık. Her şeyiyle tatlış mı tatlış bu oyun, sevimli mi sevimli. İçinize sevgi pompalayan bir oyun A Hat in Time. Oynadıkça mutlu ediyor sizi. Ana karakterimiz kalp dağıtırken size de geliyor sanki o kalp.

A Hat in Time
Öhöm evet tekrar özüme dönersem A Hat in Time pek eğlenceli oynanışın yanı sıra rengârenk dünyası ve müzikleriyle sizi güzel bir diyara götürmeyi başarıyor. Şirin ana karakterimizle beraber bu diyarda bir maceraya çıkmaya kesinlikle değer.

 

YORUMLAR
install
4 Temmuz 2019 20:45

Bu oyunu Türkçeleştirmek gibi bir planımız var. Bilginize.

mit1980
1 Temmuz 2019 14:52

Son yıllarda oynadığım en güzel platform oyunlarından biriydi :) Yooka-Laylee'den daha keyifliydi ve karakterliydi kesinlikle.

Parolamı Unuttum