Bu Yıl Assassin's Creed Yok

Biraz kafayı toplamak gerek

Söylentiler gerçek oldu ve Ubisoft, blog'unda paylaştığı yazıyla bu yıl Assassin's Creed oyunu çıkarmayacağını duyurdu.

Assassin's Creed: Syndicate'in başarısından söz edilen ve 21 Aralık 2016'da çıkacak olan Assassin's Creed filmine değinilen yazıda yeni AC oyunu konusunda şunlar söyleniyor: "Bu yıl bir adım geri atmaya ve Assassin's Creed serisini gözden geçirmeye karar verdik. Sonuç olarak 2016'da yeni bir Assassin's Creed oyunu gelmeyecek. Assassin's Creed: Unity'nin çıkışından itibaren aldığımız geri bildirimlerden çok şey öğrendik. Ayrıca geliştirme sürecimizi güncelledik ve Assassin's Creed'i en üst seviye bir açık dünya serisi haline getirmeye kararlıyız. Assassin's Creed'in kendine özgü ve akıllara kazınan, tarihi bir oyun alanına çeviren tecrübesini en iyi şekilde sunmak adına bu yılı oynanış mekaniklerini evrimleştirmeye ayıracağız"

Tabii yazıda bahsedilen yeni oyun, AAA bir AC oyunu. Yoksa Assassin's Creed Chronicles: India ve Assassin's Creed Chronicles: Russia neticede bu yıl çıktı. iOS için de Assassin's Creed: Identity isminde bir oyun gelecek. Başka daha küçük çaplı yapımların gelme ihtimali de her zaman mevcut.

Bu yıl AC çıkmaması söylentisi gerçek olduğuna göre belki bir sonraki AC'nin de Eski Mısır'da geçeceğine dair söylentiler de gerçek olur, kim bilir? Ya da belki sürekli talep edilen, Feodal Japonya'da geçen bir AC ile karşılaşırız 2017'de, belli mi olur?

Her şey bir yana şahsen sevindim bu habere. AC serisinin yine çenemizi düşürten bir oyunla karşımıza çıkabilme ihtimali güzel bir ihtimal. Bunun da dışında benim gibi seriyi güncel takip edememişler için de (en son III'ü oynadım) eskileri oynamak için güzel, geniş bir zaman aralığı doğmuş oldu.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum