Rockstar, Red Dead Online Adının Patentini Aldı

Neler oluyor???

Anlaşılan Rockstar Games hepimizi kalpten götürmeye niyetli. Geride bıraktığımız şu son iki gündür yeni bir Red Dead oyununun (ya da en azından biz yeni olmasını umuyoruz) ipuçlarını veren firma şimdi de Red Dead Online adının alan haklarını satın aldı.

VG247’de yer alan habere göre Rockstar’ın dağıtımcısı olan Take-Two Interactive, reddead.online adlı alan adının patenti aldı. Hatta isterseniz şu adrese girerek bilginin doğruluğunu bizzat kontrol edebilirsiniz.

Peki bu ne anlama geliyor? İnternette bununla ilgili çeşitli söylentiler var. Birincisi, yeni Red Dead’in Overwatch veya Team Fortress 2 benzeri bir online oyun olacağı yönünde. İkincisi, Red Dead evreninde geçen bir MMO olacağını iddia ediyor. Üçüncüsü (ki bence en doğrusu bu) ise GTA Online benzeri, içerisinde kendi özel görevlerini ve senaryolarını içeren, kendi çetemizi kurabileceğimiz bir Red Dead oyunun bizi beklediği şeklinde. Ve çok büyük bir ihtimalle tek başına değil, yeni Red Dead R… oyunuyla birlikte duyurulacaktır.

Tabii bu durum hâlâ remastered söylentilerini boşa çıkarmış değil. Bizi bekleyen şey eski oyunlardan birinin cilalanmış, üstüne bir de Online modu eklenmiş hâli olabilir pekâlâ. Evet, Redemption’da da çok oyunculu seçeneği vardı ama klasik Deathmatch modu gibi şeyler içeriyordu.

Kesin olan bir şey varsa o da Rockstar’ın ağzındaki baklayı çok yakında çıkaracağı.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum