God of War'da Kratos'un Oğlunun Adı Ortaya Çıktı

Kimmiş bu çocuk öğrenelim

Yeni God of War’da merak edilen konulardan biri geçtiğimiz saatlerde bir keşif sonucu ortaya çıktı.

Hatırlayacak olursanız Sony Santa Monica, God of War’un E3 2016 videosunun 15 milyon izlendiği takdirde bir içerik paylaşacağını söylemiş ve E3 konferansında dinlediğimiz müzik oyunculara verilmişti. Haliyle oyunculardan tepki alan bu hamlenin içinde meğerse bir bilgi de varmış.

Fabiano Banin isimli oyuncu müzik dosyasını indirip incelediğinde dosyada “Kratos ve Atreus için bir tanıtım,” yazısını görmüş. Twitter’dan oyunun yönetmeni Cory Barlog ile iletişime geçen Banin’in aldığı cevapsa, “Kratos’un oğlunun adı Atreus,” oldu.

Şimdiye kadar Kratos ve Atreus için ortaya birçok teori atılmıştı. Bunlardan bazılarında dövmelerden yola çıkaracak Atreus’un adının Tyr olduğu ya da Kratos’un Odin ve oğlunun da Thor olduğu yorumları yapılmıştı. Tabii sadece bir isimden yola çıkarak tüm teorileri çöpe atmak doğru değil ama Atreus’un adını öğrenmemizle yeni teorilere kapı açılmış oldu.

Yunan mitolojisinde Atreus isimli birinin olduğunu ve bu kişinin Miken Kralı ve Zeus’un oğlu Tantalos’un torunu olduğunu da belirtelim.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum