Red Dead Redemption 2 Tam Gaz Geliyor!

Hedef hala sonbahar...

 Rockstar Games'in göz bebeklerinden, merakla ve sabırla beklediğimiz Red Dead Redemption 2 hakkında resmi olmasa da güzel haberler var.

Rockstar'ın oyun çıkış tarihleri konusunda pek de tutarlı olmadığını ve erteleme yapmayı sevdiğini hepimiz biliyoruz. Ancak üst üste sızan bilgiler ve Gamingbolt'ta çıkan bir habere göre oyun tam gaz geliyor. Gamingbolt'ta paylaşılan bilgilere göre Rockstar, oyunun promosyonu için çalışmalara başlamış ve promosyon ürünlerini satıcılar ile buluşturmuş bile!

Geride bıraktığımız hafta içerisinde de önce oyunun 2 Ekim 2017'de çıkacağına dair bir bilgi sızdı. Ardından da Gameseek isimli İngiltere tabanlı bir satış sitesi oyunun çıkış tarihini 20 Ekim 2017 olarak sızdırdı. Farklı kaynaklardan gelen tüm bu bilgiler oyunun ekim ayında çıkacağını müjdeliyor. Oyun ekim ayında çıkış yapmasa bile en azından 2017 sonbaharı sözünü tutabilecek gibi duruyor.

Red Dead Redemption 2'nin şu ana kadar yayımlanan tek trailerı oyunla ilgili pek fazla bilgi vermedi. Bununla birlikte GTA V ile ilgili bilgi sızdıran anonim bir kullanıcı(ki bu arkadaş GTA V ile ilgili daha önce de doğruluğu kanıtlamış bilgileri sızdırmıştı) 2016'nın aralık ayında bizlere kritik birkaç bilgiyi sızdırmayı başarmıştı.

Kaynak, yaptığı kısa açıklamada " Tıpkı ilk oyun gibi olacak. Tek kişilik senaryo modu, açık dünya, yan görevler, çete inleri ve diğer her şey bu oyunda da olacak. Üç tane oynanabilir karakter olacak ve üçü de John'un eski çetesinden. Ancak John oynanabilir karakterler arasında yer almıyor." ifadelerini kullanmıştı. Tabii bu bilgilerin resmi bir açıklama olmadığının altını çizmekte fayda var.

Red Dead Redemption 2, PlayStation 4 ve Xbox One platformlarında oynanabilir olacak.

 

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum