Gabe Newell "HL 3 Çıkmayacak" Söylentisini Yalanladı... Gibi

"Numara 3 hakkında konuşmuyoruz."

Reddit'te bir soru-cevap etkinliği düzenleyen Gabe Newell, Half-Life 3'le ve firmanın gelecek planlarıyla ilgili sorulan soruları yanıtladı.

Etkinlike Valve tarafından yeni oyunlar geliştirildiğini açıklayan Newell, Half Life 3 hakkında sorulan bir soruya da cevap verdi. Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan ve sözde gizli bir Valve çalışanının yaptığı "Half Life 3 çıkmayacak" söylentisini Newell ti'ye alarak bir nevi bu haberi yalanladı.

Half Life 3/Half Life 2 Episode 3'ün ne olduğu ile ilgili soruya Newell, "3 rakamı asla telaffuz edilmemeli," şeklinde esprili bir cevap verdi. Yukarıda bahsettiğim söylenti PC Lordu'na sorulduğunda ise Newell "İnternetteki kimliği doğrulanmamış her kaynağa şahsen inanıyorum," şeklinde sarkastik bir yanıt verdi.

Şimdi diyeceksiniz ki "Yahu ne dedi bu adam?" Vallahi hiçkimse bilmiyor... Newell ortaya çıkana bir söylentiyi geçiştirmek için en güzel cevap olan ti'ye alma taktiğini kullansa da, bu konu hakkında en azından bir şeyler söyledi. Soru-cevap etkinliğinde sadece bir saat bulunduğunu ve çok az sayıda soruyu cevapladığını düşünürsek, Newell'in artık bu tür haberlerden bıktığını; fakat "ya yok iptal falan kardeşim" derse de tüm internetin bunu "HALF LIFE 3 GELİYOR" şeklinde yayımlayacağını düşündüğüne inanıyorum ben. Dolayısı ile bizlere gizliden gizliye "sabredin biraz, gelecek..." demek istediğine inanıyorum. 

Newell, yeni bir Half-Life oyununu resmen doğrulamasa da aynı evrende geçen başka oyunlar yapmalarının "mümkün" oldğunu da sözlerine ekledi.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum