Resident Evil 7 biohazard Çapraz-Satın Alma(Cross-Buy) İle Geliyor

Çapraz-satın alma büyük yapımlarla buluşuyor

 Resident Evil 7 biohazard'ın çıkmasına sayılı günler kala güzel bir haber geldi. Oyunu Xbox One'da ya da Windows 10'da dijital olarak aldığınız zaman diğer platformda da herhangi bir ek ödeme yapmadan oynayabileceksiniz.

RE 7, Xbox'ın Play Anywhere projesi dahilinde çapraz-satın almaya açık bir şekilde satışa sunuldu. Oyun aynı zamanda üçüncü parti geliştiricilerden Xbox Play Anywhere Projesi'ne dahil edilen ilk büyük yapım oldu. Müjdeli haberin kaynağı ise Xbox'ın başkanı Phil Spencer'dan başkası değil!

 

 

Şu ana kadar Xbox Play Anywhere ile hem Win 10 hem de Xbox One için çıkan tüm büyük oyunlar Microsoft'un üstlendiği yapımlardı. Böylece büyük bir parti de oyuncuların cebini rahatlatacak bir projeye dahil oldu. Play Anywhere sayesinde oyuncuların kayıt dosyaları ve satın aldıkları ek içerikler diğer platformlarla 'bulut' bağlantısıyla eşlenecek ve oyuncular iki platformda da aynı içeriklere sahip olacaklar.

Bu hafta Resident Evil 7 ile ilgili güzel haberler alıyoruz. Kısa süre önce oyuna bedava eklenecek olan 'Not a Hero' güncellemesi de duyurulmuştu.

Tekrar hatırlatalım. Oyunu XBox Mağazası'ndan ya da Windows 10 Mağazası'ndan satın almanız gerekiyor. Resident Evil 7'yi Steam üzerinden satın alırsanızçapraz-oynama şansına sahip olmayacaksınız.

Resident Evil 7, 24 Ocak 2017'de PC, PlayStation 4 ve Xbox One için çıkış yapacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum