Warner Bros Games’in Yeni Oyun Duyurusu Yolda!

Böyüh hissediyorum

Shadow Of Mordor, Batman Arkham Serisi, Injustice, Harry Potter ve DC Comics evreni gibi birbirinden heyecan verici fikri mülklerin isim haklarını elinde bulunduran Warner Bros Games., yeni oyun duyurusunun yolda olduğuna dair ilk sinyalleri vermeye başladı.

IGN Fransa’nın resmi Twitter hesabından paylaşılan bir görsele bakılırsa yaklaşık bir ay sonra, 8 Mart günü sürpriz bir duyuru bizleri bekliyor olacak. Peki bu ne olabilir? Injustice 2 olmadığı kesin, çünkü adamlar onu duyuralı çok oldu. Kalkıp da herkesin haberdar olduğu bir oyun için böyle bir duyuru yapılacağını hiç sanmıyorum. Öte yandan görsel paylaşıldığından beri sosyal medya Shadow Of Mordor 2 ismiyle çalkalanıyor. Mordor topraklarına geri mi döneceğiz dersiniz?

Öte yandan bir Twitter kullanıcısı “Save The Date” sloganının daha önce Batman: Arkham Origins için de kullanıldığını tespit etmiş. Geçtiğimiz aylarda Warner Bros. ekibinin bir Damien Wayne oyunu üzerinde çalıştığına dair bazı dedikodular duymuştuk hatırlarsanız. Duyuru bu yapımla ilgili olabilir mi? Yoksa Rocksteady’nin üzerinde çalıştığı iddia edilen Superman oyununun duyurusu mu yapılacak?

Tabii arada kötümser tahminlerde bulunanlar da yok değil. Kimilerine göre duyuru yeni bir oyunla falan değil, yeni nesil konsollara uyarlanan bir Arkham Origins’le alakalı olacak.

Hangisi doğru bilmiyoruz. Ama heyecanla beklediğimiz kesin! Sonuncusu doğru çıkmasın yeter ki… 

O değil de, “8 Mart Dünya Kadınlar Gününüz kutlu olsun!” deyip Wonder Woman oyunu duyurmasınlar sakın?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum