Shadow of War Xbox One X - PlayStation 4 Grafik Karşılaştırması

Middle-earth: Shadow of War'u bir de dünyanın en güçlü oyun konsolunda görelim bakalım.

 10 Ekim'de PC, PS4 ve Xbox One için çıkış yapan ve Orta Dünya'ya dönüş yapmamızı sağlayan Shadow of War, aynı zamanda Xbox One X'in ilk resmi oyunlarından biri olarak karşımıza çıkıyor. Tüm dünya ile aynı anda ülkemizde de tanıtılan ve şu an için en güçlü oyun konsolu olan Xbox One X, Shadow of War'da Sony'nin en güçlü oyun konsolu PS4 Pro'yu performans olarak geride bırakmayı başarıyor. 

incelemesow-haberici

Özellikle kaplamalarda Xbox One X'in farkı ortaya çıkıyor. Gerçek 4K performansı da etkileyici. Monolith ve Xbox tarafı oyunun bu deneme videosunda fps'yi 30'a kilitlediği için konsolun sınırlarını henüz görme şansı bulamadık. Optimizasyonu ve kodlaması tamamen sona ermemiş bir Shadow of War üzerinden yapılan bu karşılaştırmada koca oyunda sadece bir bölümde fps kaybı yaşandığı gözlenmiş, ancak Xbox One X için oyunun ayrı bir optimizasyondan geçmekte olduğunu düşünürsek bu sıkıntı çözülecektir diye tahmin ediyorum.

Shadow of War - Ithildin Poem Çözümleri

Tabii bir oyunu oyun yapan grafiklerinden önce oynanışı ve sürükleyiciliği, hikayesi ve buraya daha pek çok element de eklenebilir. Ancak Xbox One X'in Shadow of War'da gördüğümüz kadarıyla PlayStation 4 Pro'yu geçtiğini rahatlıkla gözlemleyebiliyoruz. Eh, donanım farkı var neticede çok da sürpriz bir sonuç değil tabii. 

Shadow of War - PC, PS4 Pro,XOne S Grafik Karşılaştırması

Digital Foundry'nin hazırladığı karşılaştırma videosunu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz sevgili Oyungezerler. Shadow of War ile ilgili her şey için oyuna özel bölümümüze bir uğrayın derim!

YORUMLAR
Parolamı Unuttum