Monster Hunter World'ün Yeni Fragmanında Aloy Da Var

Ooo Aloy hanımlar da buradaymış

Monster Hunter World'ü zaten heyecanla bekliyorduk ama Capcom sağolsun artık PlayStation hayranlarının oyunu beklemeleri için fazladan bir sebep daha var. Sony'nin Paris Games Week 2017 Basın Konferansında gösterilen yeni fragmanda 2017'nin en iyi oyunlarından biri olan Horizon Zero Dawn'ın baş kahramanı Aloy'u da gördük! Aloy, Monster Hunter World'ün PlayStation 4 versiyonuna özel oynanabilir karakter olarak oyunda yer alacak.

Fragmanda sizin de göreceğiz gibi Aloy birbirinden tuhaf yaratıklar ve ejderhalarla savaşırken o tanıdığımız kostümüne bürünmüş. Kendisinin Horizon Zero Dawn'da da birbirinden büyük ve tuhaf mekanik düşmanlarla mücadele ettiğini düşünürsek bu seferkiler de onu muhtemelen pek zorlamayacaktır.

Capcom'un açıklamaları bununla da bitmedi ve geliştirici Monster Hunter World'ün 9 ile 12 Aralık tarihleri arasında herkese açık betasının başlayacağını açıkladı. Oyuncular beta sayesinde Monster Hunter World'ün çevrimiçi çok oyunculu özelliklerini deneyebilecek, diğer yaratıkları bir ısırışta yiyebilen dev yaratık Great Jagras ve Ancient Forest'te bulunan Anjanath'ın peşine düşebilecekler. Ayrıca Wildspire Waste'te de Barroth ismindeki zırhlı yaratığı avlamaya çalışmak mümkün olacak.

Monster Hunter World 26 Ocak 2018'de PC, PS4 ve Xbox One için çıkacak:

YORUMLAR
Parolamı Unuttum