PUBG'ye Sonunda Killcam Eklendi ve Üç Yeni Silah Ortaya Çıktı

Kim beni nerden, nasıl vurdu derdine son.

 PlayerUnknown's Battlegrounds'ta artık kendimizi geliştirmek ve başkalarının tekniklerini, taktiklerini öğrenmek çok daha kolay. Çünkü oyuna "killcam" dediğimiz ve bizi öldüren oyuncunun öldürme anını gösteren özellik geldi. 

Killcam sadece solo oyun modunda değil diğer duo ve dörtlü oyun modlarında da yer alıyor. Tabii killcam kullanıp arkadaşlarımıza düşmanın yerini söylemeyelim diye de önlem almışlar. Eğer bir partner veya grup ile oynuyorsak tüm takım arkadaşlarımız ölmeden killcam açılmıyor. Böylece artık "kim beni nerden vurdu ya?" sorusu yanıtsız kalmayacak. Tabii söz konusu PUBG olunca ister istemez buglar da devreye giriyor. Killcam henüz deneme aşamasında olduğu için bolca tuhaf oyun hatasını da yanında getirecektir. Hatta hemen aşağıda bir örneğine rastlayabilirsiniz. Keza oyunun arkadaş takip kamerası bile sık sık saçmalayabiliyorken killcam'in de komik hataları oyuncularla buluşturacağını tahmin etmek güç olmasa gerek sevgili Oyungezerler.

Bu sayede rakip oyuncunun hile yapıp yapmadığı konusunda da biraz daha fikir sahibi olabileceğiz. Neticede killcam olmadığı için hile yapan bir oyuncuyu tespit etmek başka bir oyuncu tarafından çok bariz durumlar hariç pek mümkün değildi. 

Buna ek olarak Reddit'te bir PUBG oyuncusu (bizzfarts), oyun dosyaları üzerinde veri madenciliği yaparken üç yeni silahla karşılaştığını söyledi. Bunlardan ilki levyeli mekanizmalı Winchester 1894 tüfek, diğeri Rhino Revolver ve sonuncu silahsa ucu kesilmiş çift namlulu pompalı tüfek. Üç silahın da görselleri hemen aşağıda mevcut Oyungezerler! Bu arada PUBG'nin Altın Joystick 2017 Ödülleri'nde Yılın PC Oyunu Ödülü'nü kazandığını da hatırlatalım.

pubgwp1

pubgwp2

pubgwp3

YORUMLAR
Parolamı Unuttum