PUBG'nin Çöl Haritasının Artık Bir Adı Var

Çöl sıcaklarına hazır mısınız?

PlayerUnknown's Battlegrounds hayranları aylardır oyunun çöl haritasının yayınlanmasını bekliyorlar. Hayır, harita hala daha oyuna eklenmedi ama artık bu harita hakkındaki her şeyi biliyoruz.

Açıklanan bilgiye göre PlayerUnknown's Battlegrounds'un çöl haritasının ismi Miramar. Bu harita, Erangel haritasının tam zıttı diyebiliriz çünkü Erangel'in canlı arazileri ve ormanlarına karşı Miramar'da çetin ve acımasız bir çöl bizi bekliyor. Bu kadar farklı bir arazide geçeceği için de oyuncular başarılı olmak için yeni stratejiler ve taktikler geliştirmek zorunda kalacak.

Oyunun geliştiricisi PUBG Corporation, oyuncuların Miramar'da ziyaret edebilecekleri önemli yerler hakkında da bilgi verdi. Bu yerler arasında haritanın en geniş şehri olan Los Leones, içinde oyuncuların yağmalayabileceği bir kumarhane bulunan Pecado da var. Chumacera'da terk edilmiş fabrikalar varken, Valle del Mar tam bir okyanus kıyısı kasabası.

> PUBG'ye Yeni Bir Araç Geleceği Resmileşti - Ama Sadece Bir Harita İçin

Maalesef PUBG Corporation'dan Miramar'ın oyuna ne zaman ekleneceği ile ilgili kesin bir bilgi gelmedi ama oyun erken erişimi terk etmeden önce haritanın denenebileceğini söylediklerine göre kısa süre içinde kesin tarihi de öğrenmiş oluruz. Hatta bu gece bizim saatimizle sabaha karşı başlayacak olan Game Awards'un sunucu Geoff Knightley Miramar haritasından ilk oynanış görüntülerinin yayınlanacağı haberini vermişti, bir ihtimal çıkış tarihinin de ödül töreninde açıklanması olası.

Şu an için sadece PC'de oynanabilen PlayerUnknown's Battlegrounds 12 Aralık'ta Xbox One ile de buluşacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum