Diablo 4 ve Overwatch 2 Geliyor Olabilir

Diablo'yu anladık da Overwatch mu?

 Blizzard’ın eninde sonunda Diablo 4 bombasını patlatacağını biliyoruz. Ama birçoklarına göre yeni bir Overwatch oyununun gelme ihtimali çok düşük. Fakat Amerika’nın en büyük yatırım bankası Goldman Sachs'in analistsi Christopher Merwin’e göre önümüzdeki yıllarda hem Diablo 4 hem de Overwatch 2'yi görme ihtimalimiz çok yüksek.

Goldman Sachs, Activision Blizzard’ın 2019 ve 2020 gelir hedefini aşacağını tahmin ediyor. Analist Christopher Merwin’in yatırımcılar toplantısında yaptığı sunumda dikkatimizi çeken en büyük nokta Blizzard’ın iki fikr-i mülküyle alakalı: “Activision Blizzard için 2019 – 2020 tahminlerimizi gelecek olan yeni oyunlar -Diablo, Overwatch 2 ve yeni Blizzard mobil oyunu- nedeniyle yükseltiyoruz.”

Merwin’e göre firmanın yeni Diablo oyunu -analist bunun 4. oyun olup olmadığıyla ilgili bir bilgi vermiyor- 2019 yılında piyasaya sürüleceğini ve 15 milyonun üstünde satacağını tahmin ediyor. Overwatch 2’nin çıkış tarihi içinse 2020 yılını işaret eden Merwin, oyunun 20 milyon satış barajını aşacağı öngörüsünde.

Diablo 4’e şaşıran olmaz herhalde ama Overwatch 2? Aslında yeni jenerasyon konsolların 2020’de gelme ihtimallerini de hesaba katarsak Overwatch 2’nin 2020 son çeyreğinde PC – PS5 kombosu yapması çok da fantastik olmaz gibi.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum