God of War'un Yeni Posterinde Kratos ve Oğlu Düşman Tanımıyor!

Atreus'ta da iş var gibi. O düşmanların hepsini Kratos patates etmemiş belli ki!

 God of War ile ilgili bir haberimiz daha var Oyungezerler. Şunun şurasında mart ayına ne kaldı neticede değil mi? Cory Barlog, Gamespot'a verdiği röportajda serinin Eski Mısır ve Mayalar dönemlerinde geçebileceğinisöyledi. Gameinformer ise daha önce hiç görmediğimiz bir görselle karşımıza çıktı ve benim ağzım biraz sulandı yalan yok. Kratos ile katliam yapmayı gerçekten özlemiş olmalıyım sanırım.

Poster hemen aşağıda ve Kratos'u özel baltasıyla görüyoruz. Tabii kalkanı da hemen sol elinde. Bu noktada bence en çok dikkat çeken detay Kratos'un oğlu Atreus'un da ok ve yayıyla dehşet saçıyor gibi gözükmesi. Kratos'un onu korur gibi savaşmadığını, Atreus'un tek başına da ayakta kalabildiğini görüyoruz. İkisinin ayaklarının altında da halihazırda katlettikleri düşmanları yatıyor. Belli ki iyi bir kimyaya sahipler ve takım halinde de dövüşebiliyorlar. Belki de ben ekstra anlamlar çıkarıyorumdur tabii, ancak bence poster bize bu ikilinin oyun boyunca harika savaş sekansları olacağını müjdeliyor gibi. 

Düşmanlar arasında da fragmanlarda kesilip biçilirken gördüğümüz dandik askerlerden tutun da uzun dişli kaplanlara ve trollere kadar pek çok farklı yaratık görüyoruz. Tabii Kratos kimleri kesti biçti, bu arkadaşlar ne kadar yanlış bir kişiye saldırdıklarının farkında değiller. 

God of War'un Mart 2018'de oyuncularla buluşması bekleniyor ve umarız bu tarihte bir gecikme olmaz. Neticede oyunun çıkış tarihi için hala resmi bir açıklama yapılmadı. 

2018-02-cover-spread-800h

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum