God of War'un Koleksiyoncu Sürümü Ortaya Çıktı

 

God of War'un koleksiyoncu sürümünde yok yok. Bir de balta verselermiş keşke.

 Büyük bir heyecanla beklediğimiz ve muhtemelen 2018'in mart ayında oyuncularla buluşacak olan God of War'un Stone Mason isimli koleksiyoncu sürümü tanıtıldı. Koleksiyoncu sürümünde figür heykelleri, oymacalar, poster, metal kutu ve daha pek çok şey var sevgili Oyungezerler ve ağız sulandırıyor desek yalan olmaz. 

Sadece PlayStation 4 için çıkış yapacak olan God of War'un bu özel sürümünde 23 santimlik bir Kratos heykeli bulunuyor ve onun yanında da oğlu Atreus var. Bu ikili bir platform üzerinde oldukça havalı bir şekilde duruyor. Kahramanlarımızın heykellerine 5'er santim ebatlarında oymalar eşlik ediyor ve bir de konuşan anahtarlık mevcut. Bunlar da sizi kesmediyse poster, taşbasma resim ve bez harita var. Tasarım olarak kendisini bir hayli öne çıkarmayı başarmış, metal bir oyun kutusu da bu setin olmazsa olmazları arasında tabii ki.

Dijital olaraksa PS4 için dinamik bir tema, zırh ve silah seti, kalkanlar, dijital çizgi roman ve sanat çalışmalarını içeren bir kitapçık bulunuyor. Çizgi roman ve sanat kitapçığının arkasındaki isim ise Dark Horse, yani kaliteden gram ödün verilmemiş. Bu özel sürüm 150 dolardan satışa çıkarıldı.

gowcollectors

Kratos'un macerası bu oyunla birlikte son bulacak mı bilemiyoruz ancak oyunun geliştiricileri seriyi Eski Mısır'a ve Mayalar'a kadar taşımayı hedefliyor. God of War'u Gaming İstanbul 2018'de oynama şansımız da olabilir, ancak bu konu henüz netlik kazanmadı ne yazık ki.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum