Hunt: Showdown'ın Alfa Testleri Ay Sonunda Başlıyor

Kapın tüfeklerinizi

Crytek yeni oyunu Hunt: Showdown'ın alfa testlerine kış aylarında başlanacağını söylemişti ve bu sözünü tuttu. Oyunun kapalı alfa testleri 31 Ocak'ta başlayacak ve bu teste katılmak isteyen oyuncular için kayıtlar da açıldı.

Kayıt olanlar arasından seçilecek olan bir grup oyuncu test grubunun bir parçası olarak oyunu düzenli biçimde oynama ve geliştirme ekibine hataları ayıklamada ve dengelemede yardımcı olma imkanına sahip olacaklar. Alfa aşaması sırasında oyuna sürekli olarak yeni silahlar, yeni ekipmanlar ve yeni yetenekler eklenecek, yani Alfa testine katılırsanız oyunu bolca oynamak için de yeterli sebebiniz olacak.

Crytek alfa testine kaç kişinin seçileceğini açıklamadı, yani şansınız düşük de olabilir, yüksek de. Ama yine de denemekten zarar gelmez diyorsanız siz de huntshowdown.com adresinden listeye isminizi yazdırabilirsiniz.

Kendisini "rekabete dayalı, çok oyunculu, ödül avcılığı oyunu" olarak tanımlayan Hunt: Showdown'ı her maçında ikişer kişiden oluşan takımlar halinde birbirinden korkunç yaratıkların peşine düşüp ödülü kapmaya çalışacağız. Elbette yaratığı öldürmeyi başaran takım bu sefer de diğer takımların hedefi olacak, yani oyunda hem PvP, hem de PvE öğeleri iç içe geçmiş durumda. Oyundaki maçların 20 - 30 dakika arasında sürmesi bekleniyor.

PC, PlayStation 4 ve Xbox One için geliştirilen Hunt: Showdown'ın çıkış tarihi ise henüz belli değil.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum