Hollow Knight Macerası Sona Eriyor - Son DLC'den Detaylar Geldi

Tüm şövalyeler göreve

Yalnızca 2017'nin değil, bence tüm zamanların en iyi platform oyunlarından biri olan Hollow Knight üçüncü ve son ücretsiz DLC'sine birkaç ay içerisinde kavuşacak. Gods & Glory ismindeki bu DLC yine önceki DLC'ler gibi tüm Hollow Knight oyuncularına tamamen ücretsiz olarak sunulacak.

Daha önce de yorumlarımda dikkatinizi çekmiştir, 2017'de yılın platform oyunu dalında tartışmasız adayım Hollow Knight'tı ve bu düşüncem hala daha değişmiş değil. Bu oyunu hakkını vererek oynamış olan herkesin de aynı fikirde olacağını düşünüyorum. Oyunun büyük başarısına ve sadık oyuncu kitlesine rağmen geliştirici Team Cherry'nin birbirinden keyifli DLC'leri ücretli değil de ücretsiz olarak sunuyor olması da gerçekten takdir edilmesi gereken bir hareket.

Gods & Glory DLC'si oyuna yeni bir karakter, yeni boss'lar ve yeni bir oyun modu ekleyecek. Team Cherry bunun 'şövalyenin yolculuğunun son bölümü' olduğunu söylerek bizleri üzmüş olsa da her güzel şeyin sonu vardır diye düşünmek lazım. Yine de gönlüm bu oyunun da bir Dark Souls gibi seriye bağlamasından yana, acaba öyle bir şey olur mu ki?

> OGZ Ödülleri - 2017'nin En İyi Platform Oyunu

Gods & Glory'nin hikayesi yeni bir karakter olan Godseeker tarafından bize verilen bir görevin etrafında şekillenecek ve bu görev sırasında yeni boss'larla karşılaşacak ve yeni müzikler dinleyeceğiz. DLC ile birlikte Charm'larımızı daha da geliştirmemiz mümkün olacak (buradan da yeni charm eklenmeyeceği sonucunu çıkarıyorum) ve hikayeyi tamamladığımızda ise yeni bir oyun modu açılacak. Team Cherry bu yeni oyun modu hakkında pek ayrıntı vermiyor, sadece "uzun zamandır istenen ve tür için klasik olan bir mod" olduğunu söylüyor.

"Tür için klasik" dendiğinde benim aklıma iki seçenek geliyor. Bunlardan biri New Game+, diğeri ise Boss Rush modları. Açıkçası ben New Game+'yı tercih ederim, hatta oyunu sadece zorlaştırmak yerine içine yeni bir şeyler de serpiştirirlerse nefis olur.

> GIST 2018 Oyungezer Canlı Yayınları Başlıyor!

Gods & Glory'nin fragmanını aşağıda izleyebilirsiniz. İçimden bir ses bu DLC'nin Radiance ile ilgili olacağını söylüyor ama bekleyelim bakalım.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum