Sea of Thieves Betasını 300 Binden Fazla Kişi Oynadı

Oyun beklentileri bile geçti gibi

Xbox’ın bu seneki kozlarından Sea of Thieves, betasında beklenildiğinden çok daha fazla ilgi görmeyi başardı. Geçtiğimiz hafta biten betadan sonra Microsoft çeşitli istatistikler paylaştı. Bunlardan biri de oyunu toplamda 332.052 kişinin oynadığıydı. Bu sayı Star Wars: Battlefront’un  9 milyonluk betasının yanına bile yaklaşamıyor, ancak kapalı bir beta olduğunu ve betaya girebilmek için oyunu ön sipariş edilmesi gerekildiğini düşündüğümüzde sayı azımsanmayacak derecede. 

Oyunu oynayan 300 binden fazla oyuncu toplamda 2 milyondan fazla oyunda vakit geçirmiş. Oyunun bu kadar popülerleşmesine sebep olan en büyük etmenlerden biri Twitch ve Mixer yayın platformları. Özellikle Twitch’de Sea of Thieves beta sürecinde en çok izlenen oyun olmayı başarmış. Toplamda ise 14.482.120 saat izlenmeyi başarmış Sea of Thieves. 

> Xbox One Exclusive Oyunlar Game Pass'te Kalıcı Olacak ve PC'de De Oynanabilecekler!

Görünüşe göre beta başarılı geçmişe benziyor. Oyunun özellikle Twitch’de popüler olması oyunun satışları için önemli bir gelişme olarak görülebilir. Sea of Thieves 20 Mart’ta Xbox One ve PC için çıkışını gerçekleştirecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum