Conan the Barbarian Televizyona Taşınıyor

Sıra Barbar Conan'a geldi!

Yüzüklerin Efendisi'ni televizyona uyarlamaya hazırlanan Amazon bir de Conan the Barbarian'a el atmaya hazırlanıyor.

2019'dan itibaren çizgi roman hakları tekrar Marvel'a geçecek olan kahramanımız farklı bir maceraya yelken açıyor. Colony'nin yaratıcılarından Ryan Condal, Game of Thrones bölüm yönetmenlerinden Miguel Sapochnik ve The Handmaid’s Tale yapımcılarından Warren Littlefield bir araya geliyor. Bu üçlü Conan'ın hikayesini televizyon izleyicisiyle buluşturmak için çalışmalara başladı.

Dizinin tam olarak neyi konu edeceğine dair bir fikrimiz ise yok. Paylaşılan özette "Kendi topraklarından kovulmuş olan Conan gizemli ve tehlikeli yerlere yol alıyor. Kendine bir amaç ararken dışarıdakiler tarafından akılsız bir yabani olarak görülüyor." sözleri yer alıyor. Yani kahramanımızı kısaca tanıtmanın ötesine geçmiyor.

Amazon, Yüzüklerin Efendisi projesiyle Game of Thrones'un yerini doldurabilecek işlere odaklanmış gibi görünüyor. Conan the Barbarian projesinde de Game of Thrones'un başarılı yönetmenlerinden birinin desteğini almaları bu varsayımın yanlış olmadığını ortaya koyuyor. Doğrusu Conan'ın hikayesi nasıl bir dizi olur, bilemiyoruz. Ekibin başarılı bir iş ortaya koymasını umuyoruz.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum