Blizzard, Nintendo Switch'e Diablo'lu Göz Kırptı

Tam da Blizzard'a yakışan tarzda bir ipucu

Nintendo Switch sahiplerini heyecanlandıracak bir haberle karşınızdayız bu sefer. Görünüşe göre Blizzard'ın ünlü oyunu Diablo 3, Switch yolunda!

Ortada resmi bir açıklama değil ama Blizzard'ın inanılmaz zekice hazırladığı bir videocuk var. Bakın bakalım siz de aşağıdaki tweette verilmek istenen mesajı bir çırpıda anlayabilecek misiniz?

Diablo. Düğme. Switch. Diablo Switch. Çok tatlı değil mi sizce de?

Diablo 3'ü başlarda biz de çok eleştirdik ama sonrasından yayınlanan güncellemelerle oyun gerçekten çok güzel bir hal aldı, oyunun özellikle de konsollara acayip uygun bir yapısı olduğunu da söylemek lazım. Eminim ki oyun Switch'te de oldukça keyifli olacaktır (bunu Switch kullanmış biri olarak söylüyorum).

> Blizzard Diablo Ekibini Genişletiyor - Yeni Oyun Yolda Mı?

Ama buradan şöyle bir anlam da çıkarabiliriz, Blizzard eğer Nintendo Switch'e yönelme kararı aldıysa bunu tek oyunla sınırlayacağını hiç sanmıyorum. Mesela zaten mobilde de rahatça oynanan Hearthstone en büyük Switch adaylarından biri olur. Bunun dışında acaba hangi Blizzard oyunları Switch'e yakışır diye bir düşünmek lazım. Bakalım önümüzdeki günlerde bu konuda ne gibi yeni sürprizlerle karşılaşacağız?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum