Shadow of the Tomb Raider Resmi Olarak Duyuruldu

Shadow of the Tomb Raider nihayet resmiyete kavuştu

Uzun bekleyişimiz sona erdi ve nihayet Shadow of the Tomb Raider'ın resmi duyurusu yapıldı! Bildiğiniz gibi dün oyunla ilgili önemli bir sızıntı olmuştu ve bu sayede hem fragmanı seyretmiş, hem de çıkış tarihini öğrenmiş olmuştuk. Az önce yapılan resmi açıklamayla da teyit edildiği üzere Shadow of the Tomb Raider PC, PlayStation 4 ve XBox One için 14 Eylül 2018 tarihinde yayınlanacak.

Açıklamada düne göre ekstradan herhangi bir bilgi verilmemiş ama oyunun ilk gösteriminin 27 Nisan tarihindeki etkinlikte yapılacağını öğrenmiş bulunuyoruz. Oyunla ilgili kafamızdaki soru işaretlerinin cevaplarını alabilmek için yaklaşık bir buçuk ay beklememiz gerekiyor yani.

19 Mart Pazartesi günü ise oyunun sitesi üzerinden bir bulmaca açılacak ve bunu oynayabileceğiz. Bu bulmacada bizleri nelerin beklediğini görmek için sabırsızlanıyorum.

Dün sinema salonundan kaydedilen Teaser videosunun yüksek kaliteli versiyonunu ise aşağıdan izleyebilirsiniz.

27 Nisan'da yapılacak olan açıklamalara kadar elimizde şu an itibariyle bulunan bilgileri hatırlamak isterseniz Shadow of the Tomb Raider Hakkında Bildiğimiz Her Şey yazımızı okuyabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum