PUBG eSpor Arenasına Atılıyor

Brendan Greene çok istekli.

Brendan "PlayerUnknown" Greene, geçtiğimiz ayın başlarında PUBG için muhtemel yol haritasını paylaşmıştı. Yol haritasına göre bu sene içerisinde iki yeni harita, daha da özelleştirilebilir karakterler, yeni taşıt ve silahlar, geliştirilmiş balistik sistemi oyuna dahil olacak. Bu yenilikler iki ayda bir büyük güncellemeyle beraber gelecek.

Ancak Brendan Greene, sadece bunları yapmakla yetinmeyecek gibi duruyor. Eurogamer'a verdiği röportajda Green, PUBG'yi eSpor arenasına dahil etmek için büyük yatırımlar yaptığını vurguladı. "ABD, Avrupa ve Asya arasında şu anda küresel bir eSpor takımı kuruyoruz. İyi bir temel oluşturmak, eSpor organizasyonlarını ve oyuncularını desteklememiz için gereken araçları geliştirmeye çalışıyoruz.

Üç sene içerisinde büyük stadyumlarda ve yıllarca süren liglerde yer alan olayları dikkate alan bir eSpor olarak görmek istiyorum. Bu benim Battle Royale için hayalim, bu benim kendimizi görmek istediğimiz yer. Bu sene yaptığımız şeye baktığımda bunun gerçekten büyük bir şans olduğunu görüyorum "

> Brendan Greene, PUBG'deki Kırmızı Bölgeyi Savundu

Greene, oyunun eSpor olma isteğinin çok fazla konuşulmamasının sebebini yol haritasının kesinliğe kavuşmamasından ötürü olduğunu dile getirdi. Artık yol haritalarını paylaştıklarını ve toplulukla daha sıkı iletişim kurmaya başlayacaklarını söyleyen Greene özelleştirilebilir sunucular sayesinde oyuncuların istedikleri oyun modları yapabilmelerini sağlamak istediklerini söyledi.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum