God of War Satışları Rekor Kırmaya Devam Ediyor

Boy!

God of War'un elde ettiği ve edeceği başarılarla ilgili daha uzun süre yeni haberler okuyacağımızı şimdiden tahmin edebiliyorum. Son yılların en iyi oyunlarından biri olan God of War'un başarısı yalnızca incelemelerde elde ettiği puanlarla değil, ulaştığı satış rakamlarıyla da tescillenmeye devam ediyor. Birleşik Krallık'tan gelen satış verileri God of War'un serinin tarihindeki en hızlı satan oyun olduğunu ortaya koydu ve bu yalnızca kutulu satışları dikkate alan bir liste. Oyunun dijital satışlarının kutulu satışlarının çok önünde olduğunu tahmin etmek zor olmasa gerek.

Serinin daha önceki en çok satan oyunu 2010 yılında çıkmış olan God of War III'tü. Yeni God of War'un satışları ise bunun %35 fazlasına ulaşmış durumda.

God of War'un yayınlanmasıyla birlikte üç haftadır listenin zirvesinde bulunan Far Cry 5 ikinci sıraya gerilemiş oldu. Yılın en iyi açılışını yapan oyun olan Far Cry 5'in avantajı diğer platformlar için de mevcut olması.

> God of War'un Yönetmeni İnceleme Puanlarını Gördükten Sonra Gözyaşlarını Tutamadı

Bu hafta listeye giren bir diğer oyun da Yakuza 6. O da bir Yakuza oyunun şimdiye kadarki en iyi açılışına imza attı ve önceki lider olan Yakuza Kiwami'yi geçmeyi başardı.

Haftanın tam satış listesi şu şekilde:

  1. 1 - God of War
  2. 2 - Far Cry 5
  3. 3 - Yakuza 6: The Song of Life
  4. 4 - FIFA 18
  5. 5 - Mario Kart 8: Deluxe
  6. 6 - Super Mario Odyseey
  7. 7 - Fallout 4
  8. 8 - PlayerUnknown's Battlegrounds
  9. 9 - The Legend of Zelda: Breath of the Wild
  10. 10 - Grand Theft Auto V

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum