Avengers Infinity War'dan İlk Yorumlar Ortaya Çıktı

Avengers Infinity War hakkında kimler, ne dedi?

Senenin en merak uyandıran işi olan Avengers Infinity War geri sayımı neredeyse bitmek üzere. Geçtiğimiz günlerde film ilk kez basın karşısına çıktı. Yabancı medyadan çeşitli isimler de görüşlerini kısa ve öz bir şekilde Twitter üzerinden paylaştı. Peki film beğenildi mi, beğenilmedi mi? Gelin yorumlara birlikte bakalım.

Kevin Smith: Şaşkına dönmüş durumdayım. Film o kadar efsanevi ki karşılaştırma yapamıyorum. Bayıldım! Hala bacaklarım titriyor. Bu bir Marvel şaheseri olmuş. Söyleyecek çok fazla şeyim var ancak keyif kaçırmamak için hafta başına kadar sessiz kalmalıyım. Şunu diyebilirim ki Avengers 4'ü beklemek çok zor olacak.

Scott Collura (IGN): Avengers Infinity War genel olarak şahane. Bir şekilde Marvel Sinamtik Evreni'nin tüm elementlerini bir araya getirip eğlence, heyecan ve duygu yüklü karışık bir kaset haline getirmişler. Final ise şahaneydi.

Terri Schwartz (IGN): Avengers Infinity War'da sindirebileceğinizden çok daha fazla şey yaşanıyor. Ben bayıldım. Çok iyi oturduğunu düşündüğüm pek çok detay var fakat film kesinlikle bir hikayenin ilk bölümü gibi hissettiriyor. Son sahne şahaneydi ve tüm bu yolculuğa değecek cinstendi. Fakat filmin süresi içine çok fazla şey sığdırılmaya çalışılmıştı. Yine de genel olarak bayıldım. Daha şimdiden filmi tekrar izlemem gerektiğini düşünüyorum.

Erick Kohn (IndieWire): Avengers Infinity War izleyicilerin aklını bulandırmak için çekilmiş en pahalı Hollywood filmi olabilir.

Angie J. Han (Mashable): Avengers Infinity War'da inanılmaz sahneler var. Fakat Guardians of the Galaxy, Spider-Man: Homecoming, Thor Ragnarok ve Black Panther'ın ardından bir adım geri gitmişiz gibi hissettiriyor.

John Steven Rocha (Collider): Allahım! Avengers Infinity War inanılmazdı! İnanılmaz! İnanılmaz! Görsellik, hikaye, hele de cesaretleri! Aksiyon asla durmuyor. Filmin hikayesi size yapışıyor ve asla bırakmıyor. Tüm karakterler parlayacak bir ana sahip. Hele o son... O son! Marvel Sinematik Evreni'nin en iyi filmi!

Matt Singer (ScreenCrush): Avengers Infinity War çizgi roman ortak hikayelerinin film versiyonu gibi. Karakterlerin bir araya gelip iletişim kurması gibi güzel yanları da var, her şeyin Sonsuzluk Taşları etrafında şekillenmesi gibi kötü yanları da...

Tasha Robinson (The Verge): Avengers Infinity War, Captain America Civil War'un 20 ile çarpılmış hali gibi. Sadece kahramanların kendi aralarındaki mücadeleler daha az. Civil War'daki havalimanı sahnesini sevenlerin bu filme bayılacağını düşünüyorum. O sahnelerde sıkılanlar ise 20 kat daha çok sıkılacak.

Peter Sciretta (SlashFilm): Avengers Infinity War istebileceğiniz her şeye sahip ancak beklediğiniz hiçbir şeye sahip değil. Eğlenceli, şaşırtıcı, karanlık, karakterler arasında daha önce görmediğimiz türden inanılmaz anlarla dolu. Pek çok yönetmenin Empire Strikes Back tadında bir devam filmi çekmek istediğini biliyorum. İşte bu film sonunda bunu başarıyor.

Bilge Ebiri (The Village Voice): Infinity War inanılmaz yorucu bir film. Çok yorucu. Benim için film bir süre sonra sadece bir gürültüye dönüştü. Fakat şahane final sahnesi tüm bunları telafi etti. Thanos şahane ve oldukça üzücü bir kötü.

Ryan Parker (The Hollywood Reporter): Avengers Infinity War izlediğim en iyi filmlerden biri. Duygusal olarak tükenmiş durumdayım.

Gördüğünüz gibi Black Panther'daki kadar olmasa da, izleyenlerin çoğu Avengers Infinity War'u fazlasıyla sevmiş. Buna rağmen herkesin ortak paydada buluştuğu iki konu var gibi görünüyor. İlki seyredeceklerimizin sadece hikayenin giriş bölümü gibi hissettirmesi. Diğeri ise finalin şahane oluşu. İster istemez son sahnede ne gibi bir sürprizle karşılaşacağımızı merak ediyoruz. Umuyoruz ki beklediğimize değer!

YORUMLAR
Parolamı Unuttum