Cory Barlog'un Aklında 5 Tane Daha God of War Oyunu Var

Bu hikaye bitmez

God of War'un yönetmeni, sevgili Cory Barlog Kotaku sitesine verdiği röportajda God of War serisinin geleceğine dair önemli açıklamalarda bulundu. Yeni God of War gerçekten de müthiş bir başarıya imza attı, bunu yalnızca inceleme puanlarında değil satış listelerinin zirvesinden inmeyişinde de görüyoruz. Barlog'un açıklamalarından anladığımız kadarıyla oyunun serinin devam oyunu sayısı bakımından da bir sıkıntısı olmayacak gibi görünüyor.

Barlog açık açık aklında beş yeni oyun için daha planlar olduğunu söyledi ve yeni oyunun başarısını da düşündüğümüzde bu oyunların yeşil ışık almakta en ufak bir sıkıntı bile çekmeyeceği belli.

> God of War'un Koleksiyon Haritasında Saklı Olan Sır Çözüldü

God of War'un beş yıllık bir emeğin ürünü olduğunu düşünürsek bu noktada akla hemen bir sonraki oyunu (veya oyunları) ne zaman oynayacağız sorusu geliyor. Oyunlar arasında beş yıl gerçekten de uzun bir süre olur. Barlog, Kotaku editörü Jason Schreier'ın "seri üzerinde 25 yıl daha çalışmaya hazır mısın" sorusuna verdiği cevapta yeni God of War'un beş yıl almasının sebebinin neredeyse herşeyi baştan yapmaları olduğunu söyledi. "Önceki God of War oyunlarında, mesela God of War 1'den God of War 2'ye geçerken oyunun ana motoru oradaydı ve yapımı bu yüzden kısa sürdü" diyen Barlog, bundan sonraki God of War oyunlarının da çok daha kısa sürelerde tamamlanabileceğinin sinyallerini verdi.

Barlog'un sözlerinden yeni God of War serisi için toplamda altı oyun planlandığı anlamı çıkıyor. Muhtemelen orijinal seride olduğu gibi ana hikaye üçleme olacak ve üç tane de yan oyun çıkacak olabilir.

Ne olursa olsun bu güzel serinin canlı biçimde devam edeceğini bilmek bile güzel şey.

God of War, 20 Nisan 2018'de PlayStation 4'e özel olarak yayınlandı.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum