God of War'da Şimdi De Avengers: Infinity War Easter Egg'i Keşfedildi!

Kratos da Deli Titan kadar güçlü olabilir, neden olmasın?

God of War içinde saklı olan sürprizlerle bizi şaşırtmaya tam gaz devam ediyor. Daha bundan kısa süre önce oyunun Koleksiyon Versiyonu ile birlikte gelen kumaş haritanın üzerindeki şifreyi çözen oyuncular bu sayede son derece güçlü bir balta topuzuna sahip olmuşlardı. Yeni ortaya çıkan easter egg sayesinde ise Kratos kendi Sonsuzluk Eldivenine sahip oluyor!

Bildiğiniz gibi God of War 20 Nisan'da satışa sunuldu, tüm dünyada büyük bir merakla beklenen Avengers: Infinity War ise 27 Nisan'da gösterime girdi. Aralarında bir hafta bulunan bu iki pop kültür ikonu Santa Monica Studio'nun son derece zekice hazırladığı bir easter egg sayesinde bir araya gelmiş.

Bu Easter Egg'i moxxxxxi ismindeki Reddit kullanıcısı keşfetmiş. Spoiler olabileceğini düşünüyorsanız bundan sonrasını okumayabilirsiniz ama Sonsuzluk Eldivenine sahip olmak aslında hiç de zor değil.

> God of War'un Koleksiyon Haritasında Saklı Olan Sır Çözüldü

Oyunda "Shattered Gauntlet of Ages" isminde bir epik Talisman bulunuyor, bu Talismanı sonuna kadar güçlendirdiğinizde ise Marvel Sinematik Evreninden tanıdığımız Sonsuzluk Taşlarına doğrudan atıfta bulunan Geliştirmeler ekleyebiliyorsunuz. Bu geliştirmeler ve Sonsuzluk Taşı karşılıkları şu şekilde:

  • Andvari’s Soul – Ruh Taşı
  • Njord’s Temporal Stone – Zaman Taşı
  • Eye of the Outer Realm – Uzay Taşı
  • Ivaldi’s Corrupted Mind – Zihin Taşı
  • Asgard’s Shard of Existence – Gerçeklik Taşı
  • Muspelheim Eye of Power – Güç Taşı

Eldivenin açıklamasında ise şu sözler yer alıyor: Bütün halde kalmak için fazlasıyla güçlü olan kadim bir Hel eşyası, eski gücünü oluşturan parçalar dört bir diyara dağılmıştır...

Bu Talismanı taşlarla güçlendirdiğinizde ise aynı Deli Titan Thanos gibi yumruğunuzdan mor lazer ışınları ile ateş edebiliyorsunuz. Aralarındaki tek fark Thanos'un Sonsuzluk Eldivenine altı taş takılıyor olsa da Kratos'un eldivenine en fazla üç Geliştirme takabiliyor olmanız. Ama Kratos'un eldiveni de güç olarak hiç de aşağı kalmıyor.

Tamamen güçlendirilmiş eldivenin videosunu şurada izleyebilirsiniz (tabi Imgur sitesini açabiliyor ve spoiler yemekten korkmuyorsanız).

YORUMLAR
Parolamı Unuttum