Ryan Reynolds Deadpool 3 İçin Umutlu Değil

Deadpool'un geleceği nasıl olacak?

En aykırı süper kahraman Deadpool yakında yeni filmiyle karşımıza çıkacak. Deadpool 2'nin tanıtım çalışmaları hız kazanırken Ryan Reynolds hiç beklenmedik bir açıklamayla hepimizi şaşırtıyor.

Çizgi roman uyarlamalarını yakından takip ediyorsanız 20th Century Fox'un X-Men'in ardından X-Force'a yöneldiğini fark etmişsinizdir. Zaten Deadpool 2'nin tanıtımları da bu yeni karakterleri tanıtmaya odaklanmış durumdaydı. Filmin asıl amacı X-Force'u tanıyıp sevmemizi sağlamak olacak. Böylece yakın gelecekte vizyona girecek yeni filmlerini de seyretmek isteyeceğiz. Görünen o ki bu politika doğrultusunda yeni Deadpool filmi seyredemeyeceğiz. Çünkü şımarık kahramanımız artık bir ekibin parçası olarak karşımıza çıkacak. Deadpool'a hayat veren Ryan Reynolds bu konudaki düşüncelerini şu sözlerle ifade etti:

"Açıkçası Deadpool 3 olur mu, bilmiyorum. Hiçbir fikrim yok. Fakat karakterin kendi dünyası içinde bildiğimiz gibi hareket etmesi için etrafındaki diğer kahramanların ortadan kaybolması gerek. Bunu uzun süre devam ettirebileceğimizi sanmıyorum. Onu X-Force'un bir parçası olarak görebiliyorum. Onu farklı ekipler içinde görmek de isterim. Solo bir Deadpool filmi daha çekmek için bütçeyi iyice kısıp, onu serbest bırakmak, tüm bariyeleri yıkmak ve kimsenin yapamayacağı şeyler yapmak gerekiyor."

Anladığımız kadarıyla Ryan Reynolds burada Deadpool'un kendini tekrar etmeyeceği bir senaryo bulmaya çalışıyor. Üçüncü filmi çekmenin aynı şeyleri yinelemek olacağını düşünüyor ve yeni ihtimaller yaratabilmek için onu bir ekibin içine koymaları gerektiğine inanıyor. Sanırım onun bu sözlerindeki doğruluk payını görebilmek için Deadpool 2'yi beklememiz gerekecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum