Rick and Morty Tam 70 Bölümlük Dev Onayla Yola Devam Ediyor

70 bölüm kaç sezon ediyor acaba?

Kısa sürede televizyonun en sevilen animasyon serisine dönüşen Rick and Morty cephesindeki belirsizlik sonunda bitti. Adult Swim seriye tam 70 bölümlük onay verdiklerini açıkladı.

Müjdeli haberin detaylarına girmeden önce son birkaç ayda yaşanan süreci özetlemek gerekiyor. Rick and Morty'nin üçüncü sezonu bittikten sonra herkes merakla yeni bölümleri beklemeye başlamıştı. Bu süreçte yeni sezona dair hiçbir haber gelmeyince hayranlar Dan Harmon'a mesaj atmaya ve dördüncü sezon hakkındaki çalışmaları sormaya başladı. Harmon'ın Twitter üzerinden "Çalışmalara başlamadım çünkü dördüncü sezon onayı almadık" demesiyle ortalık karıştı. Çünkü kimse serinin devam etmemesi için geçerli bir neden bulamıyordu. Hayranların yoğun ilgisi sayesinde Rick and Morty ekibi Adult Swim ile görüşmelere başladı. Sonunda uzun zamandır beklenen haber geldi: Rick and Morty devam edecek. Hem de 70 yeni bölümle!

Açıkçası yaşanan belirsiz sürecin ardından kimse bu kadar büyük bir müjde beklemiyordu. Üstelik üç sezondur yayınlanan serinin şimdiye kadarki toplam bölüm sayısı 31 ediyor. Bir anda gelen 70 bölümlük onay herkesi sevince boğdu. Şimdi herkes oturup 70 bölümün kaç sezon edeceğini hesaplamaya başladı. Başka bir deyişle önümüzdeki yıllarda hiçbir endişe duymadan Rick and Morty izleyeceğimiz netlik kazanmış oldu. Dördüncü sezonun ne zaman ekrana geleceği ise daha belli değil.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum