Rainbow Six Siege Tamamen Türkçe Oluyor!

Gökkuşağı Altı: Kuşatma

Ubisoft'tan tam anlamıyla bomba gibi bir haber geldi ve firma yaptığı açıklamayla Rainbow Six Siege'in Türkçe dil desteğine sahip olacağını açıkladı! Hem de bunun için hiç de öyle uzun bir süre beklememize gerek olmayacak.

Bildiğiniz gibi 3. yıl 2. sezon operasyonu olan Para Bellum yakında yayınlanacak. Para Bellum'un tüm detaylarının 19-20 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek olan Pro League Finallerinde açıklanması bekleniyor ama bu operasyonun yayın tarihi çok büyük ihtimalle 5 veya 6 Haziran olacak. İşte bu tarihte oyun da tamamen Türkçe desteğine kavuşmuş olacak!

3. yıl 2. Sezon Operasyonu Para Bellum'un çıkışı ile birlikte Rainbow Six: Siege tüm dijital mağazalarda Türkçe olarak da satılmaya başlanacak. Oyunun tüm menüleri, seçenekleri, operatör, ekipman ve harita seçimi gibi kullanıcı arayüzleri Türkçe olacak. Hali hazırda Rainbow Six Siege'e sahipseniz bu dil seçeneğini 3. Para Bellum'un piyasaya sürülmesiyle birlikte kullanabileceksiniz.

Buna ek olarak Ubisoft'un Türkiye'deki Rainbow Six oyuncularına yönelik başka planları da var. Ubisoft, Türkiye'deki resmi Rainbow Six Siege turnuva planlarını geliştirecek ve bu gelişmeler Türk oyun topluluğuna rekabet ve lig turnuvalarına katılma fırsatı sağlayacak. Ayrıca 14 Mayıs'tan 1 Temmuz'a kadar tüm büyük perakendecilerde düzenlenecek satış promosyonları ve hediyeler ile de bu atılım desteklenecek.

> Rainbow Six Siege'e İki Yeni Operatör ve Bir Harita Geliyor

Rainbow Six Siege Marka Direktörü Alexandre Remy “Türk oyuncuların oyunumuza gösterdiği ilgiden çok memnunuz. Rainbow Six konusunda sahip oldukları sadakat, tutku ve coşkuya çok değer veriyoruz ve bu önemli oyun öğelerini yerelleştirerek minnettarlığımızı gösterebildiğimiz için gerçekten çok mutluyuz. Daha önce de söylediğimiz gibi, Rainbow Six Siege'ın en değerli unsuru oyunculardır ve bu yüzden her zaman oyuncu deneyimini olabildiğince mükemmel yapmak için çaba göstereceğiz" şeklinde konuştu.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege PC'de 17 Mayıs - 21 Mayıs, PS4 ve Xbox One'da ise 17 Mayıs - 21 Mayıs tarihleri arasında ücretsiz olarak oynanabilecek. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum