Deadpool 2'nin Uzun Versiyonu Geliyor

Daha çok şaka, daha çok acı!

Başrolünde Ryan Reynolds'ın yer aldığı Deadpool 2 uzun bir bekleyişin ardından geçtiğimiz günlerde gösterime girdi. Gişe macerası daha yeni başlamışken filmin uzun versiyonunun yolda olduğu müjdelendi.

X-Force'da temel hazırlayan ikinci filmin oyuncu kadrosunda Ryan Reynolds, Josh Brolin, Zazie Beetz ve Morena Baccarin gibi isimler yer alıyor. Yönetmenliğini David Leitch'in üstlendiği Deadpool 2 toplamda iki saatlik keyifli bir macera sunuyor. Fakat şimdiye kadar yapılan açıklamalardan biliyoruz ki çekildiği halde beyaz perdede seyrettiğimiz versiyona eklenmeyen pek çok sahne bulunuyor. İşte bu sahneler filmin uzun versiyonunda kendine yer bulacak. Üstelik heyecan uyandıran bu açıklama Deadpool 2'nin yönetmenliğini üstlenen David Leitch tarafından gerçekleştirildi.

Paylaşılan detaylara bakılırsa filmden kesilen en az 12 dakikalık materyal bulunuyor. Bunlardan bir kısmının filmin başında Deadpool'un intiharı denediği anların farklı varyasyonları olduğu ifade ediliyor. Elbette bunun yanı sıra filmin son versiyonunda yer almayan şakalar ve çoktan seyrettiğimiz sahnelerin değişik versiyonları da bulunuyor.

Şimdilik Deadpool 2'nin uzun versiyonunun ne zaman gün yüzüne çıkacağını bilmiyoruz. Tahminler Deadpool 2 Extended Cut olarak adlandırılacak bu versiyonun Blu-ray olarak satışa çıkacağı yönünde. Film daha yeni vizyona girdiğinden bu uzun versiyon için bir süre daha bekleyeceğimiz kesin diyebiliriz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum